Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

ΜΕΤΑ ΤΗΝ SIEMENS ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΗΡΥΚΑ ΧΑΝΙΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ....MAREVA - MITSOTAKIS GATE !!!

Μετά την υπόθεση Siemens, και τον Κήρυκα Χανίων, άλλο ένα θέμα για το οποίο είναι έκθετος ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Την ίδια στιγμή που η γαλλική κοινή γνώμη συνταράσσεται από το «Penelope gate», το σκάνδαλο απόκρυψης αργομισθίας της συζύγου του Γάλλου υποψήφιου Προέδρου της Δεξιάς Φ. Φιγιόν, ο Πρόεδρος της ΝΔ αποφεύγει συστηματικά και με ιδιαίτερα τεχνάσματα να δημοσιοποιήσει το Πόθεν έσχες της συζύγου του.
Το εύλογο ερώτημα είναι: Γιατί; Τι έχει να κρύψει;
Αν η ελληνική Βουλή κάνει την παραδοχή πως μπορεί οποιοσδήποτε βουλευτής ή υπουργός, να δηλώνει σε διάσταση και να μην ελέγχεται έτσι το πόθεν Έσχες του ή της συζύγου, τότε θεσμοθετεί έναν τρόπο ασφαλούς διακίνησης μαύρου χρήματος. Ισχύει ότι υπάρχουν αγορές ακινήτων εκατομμυρίων ευρώ στο κέντρο του Παρισιού; Ισχύει ότι είχε συστήσει εταιρία με τον ελεγχόμενο για τη λίστα Λαγκάρντ και τα Panama Papers Σ. Παπασταύρου; Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανήκει στην αγία οικογένεια της έπαρσης και έτσι θεωρεί τιμή της κάθε SIEMENS να του δωρίζει ένα τηλεφωνικό κέντρο και τιμή της κάθε τράπεζας να του δίνει δάνειο που δεν θα αποπληρώσει. Έτσι ξέρουν αυτοί οι άνθρωποι. Το κράτος είναι ιδιοκτησία τους, οι ιδιώτες είναι υπηρέτες τους. Δε ξέρω αν είδατε ειδήσεις ή την προχθεσινή συζήτηση στη Βουλή; «Μια τρύπα στο νερό», ήταν λέει το πόρισμα της εξεταστικής για τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ. Δεν αποδείχτηκε λέει το τρίγωνο της αμαρτίας και η διαπλοκή. Το είπε ο γιος του Μητσοτάκη, η κόρη του Γεννηματά, ο Λοβέρδος, ο Βενιζέλος, ο Βορίδης, ο Άδωνις και τα μαντρόσκυλα της διαπλοκής στα δελτία τους.
Το να σηκώνουν το δάχτυλο για τη διαπλοκή, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, είναι σα να πουλάνε καραμέλες έξω από σχολεία οι παιδεραστές… να μην τους ενοχλεί κανένας και να κόβουν και απόδειξη…

Δεν υπάρχουν σχόλια: