Τρίτη, 7 Μαρτίου 2017

S.O.S. ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΤΟ ΕΚΑΒ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ....ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !!!

Τα μισά σχεδόν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας είναι παροπλισμένα και παρκαρισμένα, καθώς από τα περίπου 45, τα 19 με 22 βρίσκονται σε λειτουργία. Αυτό επισημαίνει o Διευυθυντής του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας Γρηγόρης Μπαράκος.
"Τα ασθενοφόρα που βρίσκονται σε λειτουργία είναι από 19 μέχρι 22 από τα 45 συνολικά που έχουμε. Τα υπόλοιπα είναι χαλασμένα και μένουν παρκαρισμένα. Η μόνη λύση είναι να ξαναγίνει άμεσα ο διαγωνισμός που αφορά την Πάτρα , τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, γιατί πια η περιφέρειά μας (Αχαΐα, Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία, Κεφαλονιά, Ζάκυνθος) είναι από τις πλέον προβληματικές. Καθημερινά μιλάω με τη Διοίκηση του ΕΚΑΒ στην Αθήνα. Αντιμετωπίζουμε τις ελλείψεις με αυτοθυσία, γι αυτό και δεν έχει φανεί τόσο έντονα το πρόβλημα που υπάρχει. Απ΄όσο γνωρίζω ο διαγωνισμός που ακυρώθηκε, ετοιμάζεται, ώστε να επαναπροκηρυχθεί. Εκτιμώ ότι η Δυτική Ελλάδα θα ενισχυθεί με περίπου 15 ασθενοφόρα", τονίζει ο κ. Μπαράκος.
Από τα ασθενοφόρα που βρίσκονται σε λειτουργία αρκετά εξ αυτών έχουν τα δικά τους προβλήματα και είναι παλαιά.
Ως προς τα ακινητοποιημένα γίνεται προσπάθεια να αντιμετωπιστούν οι βλάβες τους, όμως η οικονομική κατάσταση και οι γραφειοκρατικές διαδικασίες αποτελούν τροχοπέδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: