Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟ'Ι'ΔΩΝ !!!

Στην εαρινή σύνοδ
ο του ΔΝΤ που θα συμμετέχει η Κομισιόν θα βρεθεί κάποια συμβιβαστική λύση για το θέμα της Ελλάδας – έτσι ώστε να διασφαλίζονται τα συμφέροντα τόσο της Γερμανίας, όσο και του ΔΝΤ που θέλουν να συνεχίσουν να πίνουν στην υγεία των κορόιδων.
«Το ΔΝΤ από το πρώτο μνημόνιο έχει εισπράξει περί τα 4 δις € σε τόκους (με επιτόκιο 3,6%) και αμοιβές από την Ελλάδα, από την οποία προέρχεται το 118% των συνολικών λειτουργικών του κερδών!!!
Επομένως, δεν είναι μόνο εξαιρετικά κερδισμένο από τη συμμετοχή του, αλλά έχει επί πλέον κάθε λόγο να διατηρηθεί η κρίση στη χώρα μας – έτσι ώστε να εξασφαλίζει τη δική του χρηματοοικονομική επιβίωση, συνεχίζοντας να «αρμέγει την ελληνική αγελάδα».
Με απλά λόγια, εάν η Ελλάδα εξέλθει από την κρίση, χωρίς να βρει άλλον πελάτη το ΔΝΤ, θα μειωθούν δραματικά τα έσοδα του – οπότε είναι λογικό να επιμένει σε περαιτέρω μέτρα στραγγαλισμού της οικονομίας μας.
Το ίδιο συμβαίνει με τη Γερμανία η οποία δεν έχει επίσης κανένα λόγο να καταπολεμηθεί η ελληνική κρίση – αφού μέσω αυτής έχει ετήσια πλεονάσματα της τάξης των 300 δις €, διατηρείται ανταγωνιστικά χαμηλή η ισοτιμία του ευρώ, εξοικονομεί τεράστια ποσά από τους τόκους των δανείων της, λεηλατεί την Ελλάδα σταδιακά, επιβάλλεται κυριαρχικά στην ΕΕ κοκ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: