Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017

ΤΑ ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ....ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΝΤΑ'Ι'ΣΕΛΜΠΛΟΥΜ !!! [ video ]

Στενεύουν τα περιθώρια για τον πρόεδρο του Eurogroup, ο οποίος έχει μετατραπεί σε «κόκκινο πανί» για τις χώρες του ευρωπαϊκού Νότου κι όχι μόνο.
Για άλλη μια φορά ο Γερούν Ντάισελμπλουμ - έστω και απών - δέχθηκε πυρ ομαδόν στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο Στρασβούργο σχετικά με τις πολύκροτες δηλώσεις του για χώρες του νότου της Ευρωζώνης που έφαγαν τα λεφτά τους σε «ποτά και γυναίκες».
Άπαντες απαίτησαν την παραίτηση του Ολλανδού υπουργού Οικονομικών από την προεδρία του Eurogroup, την ώρα που ο ίδιος προσπάθησε με επιστολή του να «χρυσώσει» το χάπι, όμως χωρίς να τα καταφέρει.
«Ο Γ. Ντάισελμπλουμ έπρεπε να ήταν εδώ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, να απολογηθεί στους λαούς της Νότιας Ευρώπης και αν όχι, να παραιτηθεί από τη θέση του», είπε χαρακτηριστικά ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης.
"Κόκκινο" πανί στην Ευρωβουλή ο Ντάισελμπλουμ... από Enikos_gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Διαβάζω Σήμερα 4/4/17 τα της "Απολογίας" του Νταΐζεμπλούμ στην Frankfurter Allgemeine Zeitung, επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά 2 τεινά α) η ανικανότητα της πολιτικής ερμηνείας σε συνάρτηση με την μη γνώση της γερμανικής γλώσσας β) η μη γνώση της επιστημονικής άνάλυσης της γλώσσας των Αφεντικών μας σε συνάρτηση με την εσκεμμένη παραπλάνηση και παραποίηση!

Στο Διαταύτα:

Η δήλωση της "απολογίας" του δείχνει το όλο μέγεθος,εύρος, βάθος και ύψος της Ελιτοφασιστικοναζιστικής του θεώρεισης! Είναι ακόμη χειρότερο από την ταύτιση και εξίσωση του "ποτά και πουτάνες"! Είναι αξιοπερίεργο αλλά η πραγματικότητα ότι οι μεταφραστές (δεν μπορούν και δεν είναι ικανοί να μεταφράζουν και να ερμηνεύσουν πολιτικές κοινονικοπολιτικές ορολογίες!) τα ΜΜΕ και οι Κρατούντες Ελέω των Αποικιοκρατών πάνε χέρι-χέρι!

Εμείς δεν θα Σας δώσουμε χέρι βοηθείας! Μόνο ένα Σας λέμε ότι η "απολογία" του είναι ακόμη πιο υβριστική προσβλητική και δείχνει το πραγματικό του Είναι/Αντίληψη/Θεώρηση!

Εμείς Δεν έχουμε απαίτηση να τα καταλάβετε Αυτά, διότι Σας θεωρούμε Ανίκανους! Τα διατυπώνουμαι για την Ιστορία των Πραγμάτων (άλλωστε το ότι η Χώρα Μας έφτασε εδώ που Είναι το Χρωστά Ανέκαθεν στους Ανίκανους!)