Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ !!! [ video ]

Τη συμφωνία της κυβέρνησης με τους δανειστές υπερασπίστηκε ο πρωθυπουργός στην εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του ΑNT1.

Βασικό επιχείρημα του Αλέξη Τσίπρα είναι ότι τα μέτρα που συμφωνήθηκαν για το 2019 και το 2020 αποτελούν το εξιτήριο της χώρας από τα μνημονιακά προγράμματα και το καθεστώς επιτροπείας και θα επιτρέψουν στη χώρα να βγει στις αγορές,  να σταθεί στα πόδια της και να διαπραγματευτεί με άλλους όρους την επόμενη μέρα.
Κατά τον Αλέξη Τσίπρα, η επίτευκη συνολικής συμφωνίας στο Eurogroup της 22ας Μαϊου, που να περιλαμβάνει δηλαδή και τον προσδιορισμό των μεσοπρόθεσμων μέτρων για το χρέος, είναι ρεαλιστικό στόχος. Απώτερη επιδίωξη η «διατηρήσιμη και όχι ευκαιριακή» έξοδος της χώρας στις αγορές.
Αναφερόμενος στη σημασία της επίτευξης του πρωτογενούς πλεονάσματος 4,2% ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε ότι αν η κυβέρνηση υποχωρούσε στις πιέσεις τις αντιπολίτευσης να κλείσει τη συμφωνία άρον άρον θα έπρεπε να πάρει 42 φορές περισσότερα μέτρα με δεδομένη την πρόβλεψη που έκανε το ΔΝΤ τον Σεπτέμβριο του 2016 για 0,1% του ΑΕΠ πρωτογενές πλεόνασμα το 2016.
Επίσης για άλλη μια φορά επέρριψε την ευθύνη των καθυστερήσεων στο ΔΝΤ. Επιπλέον σημείωσε ότι η επίτευξη του συγκεκριμένου πλεονάσματος δίνει πλεονέκτημα στην διαπραγμάτευση στην ελληνική κυβέρνηση: «Εγώ κάνω τον σταυρό μου που πιάσαμε αυτό το πλεόνασμα γιατί εάν δεν το είχαμε πιάσει θα ήμασταν μπαλάκι του πίνγκ πόνγκ ανάμεσα στην κ. Λαγκάρντ και τον κ. Σόιμπλε» είπε χαρακτηριστικά.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τίτλος: Απόφαση... σταθμός: Γερμανικό δικαστήριο απέρριψε τις περικοπές μισθού σε έλληνες δασκάλους της Νυρεμβέργης! (Süddeutze Zeitung)Και όμως ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΌΛΟΙ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ!

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ Της Απάτης!

1. Το Ελληνικό Δημόσιο (Προξενίο Μονάχου, Υπ. Παιδείας και Εξωτερικών της ... "Ελλαδος") ΕΔΏ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΊΕΣ ΚΛΕΒΑΝ ΧΡΉΜΑΤΑ!

2. Ο κάθε Υπουργός Παιδείας και Εξωτερικών της Ελλάδος είχαν μερτικό στο ... Κλέψιμο! (Πλαστές Υπερωρίες, πλαστοί και εικονικοί ... μαθητές -κάθε χρόνο σχεδόν ... 250 με 300!!- εικονικοί .... εκπαιδευτικοί! Πλαστά και αναβαθμισμένα προς τα πάνω ενοικιαστήρια κτηριακών συγκροτημάτων!)!

3. Για το σημείο 2. Ρωτήστε α) Διαμαντοπούλου β) Γεώργιο Παπανδρέου/Τζέφρη γ) Όλους Επί κυβερνήσεως Ν.Δ. π.χ. ρωτήστε τον Γιώργο Καλλό και Αυτόν που ... πήδηξε από το ... μπαλκόνι/Πολιτισμού!!! δ) Ευθυμίου, Λοβέρδος και και και τον ... Αρσένη!!!

4. Για την Βαυαρεία (Ελληνικά Σχολεία) το Υπουργείο Παιδείας και Εξωτερικών της Ελλάδος Αλληλοσκονοτωτουσαν ΔΙΟΤΙ ΚΆΘΕ ΧΡΌΝΟ ΤΣΕΠΩΝΑΝ ΣΧΕΔΌΝ 4 (τέσσερα) εκατομμύρια Ευραιωπουλάκια σε βάρους της Ελληνικής Παιδείας των Έλληνοπαίδων του μέλλοντος του Ελληνισμού στο Εξωτερικό!

5. Σαυτό το πασίγνωστο πανηγύρι της Απάτης σε βάρος της Ελληνικής Παιδείας των Έλληνοπαίδων του Εξωτερικού και Ιδιαίτερα στην Βαυαρία είταν εις γνώσειν ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΏΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΊΑΣ άρα και των ανάλογων της Ελλάδος!!! Συγκεκριμένα στην Βαυαρία ΌΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΚΌΜΜΑΤΑ/ όλο το πολιτικό φάσμα (Παράγκες πεινασμένων και στερημένων γκασταρβειτερ) και Κινήσεων από Άκρα Αριστερά μέχρι Χουντοβασιλικά κ. Ναζιστοφασιστικά κατάλοιπα ΕΊΧΑΝΕ ΓΝΩΣΤΈΣ ΤΗΣ ΑΠΆΤΗΣ!!! Μάλιστα στο Ταγκό της Οικονιμικής Απάτης εις βάρος της Ελληνικής Παιδείας Βαυαρίας είχαν μέρος και ... Γερμανοί κ. Γερμανοί μη .... Χριστιανικού Θρησκεύματος -όχι όμως ... μουσουλμάνοι!!- Ο Νοών Νοήτο!!!!

6. Όλοι οι Νομικοί Πληρεξούσιοι του Ελληνικού Κράτους ΕΊΝΑΙ ΧΟΥΝΤΟΒΑΣΙΛΙΚΟΙ!!! Δεν είναι αυτό σύμπτωση!

7. Αυτά ΌΛΑ ΤΑ ΆΝΩ μπορούν να Σας τα επιβεβαίωση και η Δοξασμένη Ανθελληνική Κ.Υ.Π. Διότι Αυτή κρατά την Διαδικασία της Ανθελληνικής Απάτης που γίνεται σε βάρος της Ελληνικής Παιδείας, για λογαριασμό του Κράτους Αποικία!

Τα υπόλοιπα τα θέλετε... στραγγάλια;;


1. Συμπλ. Γιατί "Δικάστικαν" τα ... Υποβρύχια που ... γέρνουν στο .... Μόναχο;; Έχει το Μόναχο θάλασσα ή Ναυπηγεία;;; Έχει όμως Τζατζικοκατσικοκλέφτες με ταβέρνες ως μανδύα!! Ρωτήστε τον ... Ελευσινιώτη!!!!;;;;!!!

2. Συμπλ. Ο Αλέξης Τσίπρας πρώτου γίνει Πρωθυπουργός γνώριζε Άριστα την Απάτη Της Ελληνικής Πολιτείας στο Μόναχο/Βαυαρίας! Άρα Είναι Μέτοχος! Η Σιωπή Είναι Συμμετοχή!!!!