Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

ΕΕΕ...ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΑΠΕΣ...ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΘΕΣΑΙ !!!

Ποιος καναπές. Πάει αυτός. Ηρθε μέσα ο δικαστικός επιμελητής και στον πήρε. Και την τηλεόραση. Το αυτοκίνητο. Το σπίτι. Κι έτσι εσύ τώρα πατριώτη τι θα κάνεις? Τι θα κάνεις χωρίς καναπέ και τηλεόραση. Θα μάθεις να μιλάς από την αρχή. Θα μάθεις να περπατάς από την αρχή. Θα μάθεις να ενημερώνεσαι εκτός χαζοτιβούλας!
Η κυβέρνηση του ALEXIS αυτή τη στιγμή χωρίς να το θέλει θα κάνει ένα λαό, που είχε σαν δεδομένο πως θα κοιμάται τα επόμενα 50 χρόνια τουλάχιστον τον ύπνο του δικαίου, να ξυπνήσει. Δεν το κατάφεραν τόσοι και τόσοι μυημένοι καθοδηγητές και φωστήρες του ΠΑΣΟΚ - ΝΔ και θα το καταφέρει ο ALEXIS!
Κατάφεραν να κάνουν να δούμε τη πραγματικότητα. Να συνειδητοποιήσουμε στο πετσί μας απότομα χωρίς αναισθητικό όλη τη βρώμα μέσα στην οποία ζούσαμε και τη νομίζαμε για φρου φρου κι αρώματα! Κατάφεραν να μας ξεγυμνώσουν από τα παραμύθια μας και τον μακάριο ύπνο μας.
Οι πρώην πελάτες έγιναν περίσευμα. Ο παράδεισος ήταν δανεικός και μάλιστα από τοκογλύφους με πολύ χοντρό τόκο! Χωρίς έλεος. Χωρίς περιθώρια. Τα λεφτά σου ή τη ζωή σου.
Αποχαιρέτα το καναπέ που ήξερες. Κι αν ακόμα είσαι σ΄εκείνους που τη σκαπουλάρανε από τους ελεγκτές, στη παρακάτω στάση έρχονται και για σένα. Σαράντα φορές πάνω θα πληρώσεις το εισιτήριο που δεν έκοψες τόσα χρόνια. Το εισιτήριο της χαμένης σου ευθύνης σαν πολίτης.
Τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε το θαύμα. Πήρε και τους καναπέδες. Κι όσοι ακόμα κάθονται είναι γιατί δεν έχουν καταλάβει πως κάθονται στον αέρα!                             vasiliskos2

Δεν υπάρχουν σχόλια: