Κυριακή 14 Μαΐου 2017

ΔΑΚΡΥΣΕ Η ΕΙΚΟΝΑ !!!

Μεγάλο θαύμα συνέβη πριν από λίγο και η είδηση μεταδίδεται σε ολόκληρη τη χώρα καθώς εικόνα του συγκεκριμένου Αγίου δεν έχει ξαναδακρύσει. Όλοι πιστεύουν ότι υπάρχει συμβολισμός στο συγκεκριμένο θαύμα τη συγκεκριμένη στιγμή και ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται διάφορες εκδοχές για τους λόγους που δάκρυσε για πρώτη φορά εικόνα του συγκεκριμένου Αγίου, ενώ πιστοί από όλη την επικράτεια σπεύδουν στον Ιερό Ναό που φιλοξενεί την εικόνα για να προσκυνήσουν.
Σίγουρα η άποψη της επίσημης εκκλησίας θα είχε ιδιαίτερη αξία για το δάκρυσμα της εικόνα του Αγίου Αλεξίου του Ελπιδοφόρου στον ιερό ναό Μαξίμου, αλλά μέχρι να διατυπωθεί, οι εκδοχές για το γιατί δάκρυσε εικόνα θα δίνουν και θα παίρνουν. Είναι σίγουρο μάλιστα ότι εικασίες θα κυκλοφορούν κι αν ακόμα πάρει θέση η επίσημη εκκλησία.
Μέχρι τώρα οι εκδοχές για το δάκρυσμα της εικόνας του Αγίου Αλεξίου του Ελπιδοφόρου είναι οι παρακάτω:
– Δάκρυσε γιατί δεν συμφωνεί με το τέταρτο μνημόνιο.
– Δάκρυσε γιατί συμπάσχει με τον κόσμο που θα βασανιστεί και από το τέταρτο μνημόνιο.
– Δάκρυσε γιατί δεν μπόρεσε να εμποδίσει το τέταρτο μνημόνιο.
– Δάκρυσε από συγκίνηση και χαρά για το τέταρτο μνημόνιο.
– Δάκρυσε από τα γέλια με όσους τον πίστεψαν και τον έκαναν Άγιο περιμένοντας έναν Άγιο που θα κάνει θαύματα για τους φτωχούς κι όχι για τους πλούσιους.
– Δάκρυσε για να κάνει πρόβα για την επόμενη φορά που θα πάει στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής.
– Δάκρυσε για να μαζέψει από το προσκύνημα της δακρύζουσας εικόνας όσα δεν θα μαζέψει από τις συνεχείς αυξήσεις των φόρων και από την καρατόμηση των κοινωνικών δαπανών.
Δοξασμένο ας είναι το όνομα του Αγίου Αλεξίου του Ελπιδοφόρου.  agkidapress

Δεν υπάρχουν σχόλια: