Κυριακή, 21 Μαΐου 2017

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΕΝ....ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΔΕ !!!

Οι κάτοικοι του χωριού Steeple Aston στο Oxfordshire, τα χουν πάρει στο κρανίο με τις τεράστιες τρύπες που υπάρχουν στους δρόμους τους και αποφάσισαν να διαμαρτυρηθούν όσο πιο βρετανικά γίνεται για αυτό.
Για να τονίσουν λοιπόν το μέγεθος του προβλήματος τους άλλα και το μέγεθος των τρυπών των δρόμων τους αποφάσισαν μετά από μια βροχερή μέρα να τοποθετήσουν μικρά πλαστικά κίτρινα παπάκια  (αυτά που χρησιμοποιεί πολύς κόσμος στην μπανιέρα του) μέσα στις μικρές λιμνούλες νερού που δημιουργούνται από τις τεράστιες τρύπες.
Όπως χαρακτηριστικά λένε οι απηυδισμένοι κάτοικοι του Steeple Aston, οι υπεύθυνοι για την ασφάλεια των δρόμων “κάνουν την πάπια”. Oι τρύπες έχουν βάθος σε μερικές περιπτώσεις όσο ένα κουτάκι αναψυκτικό και είναι ιδιαίτερα επικίνδυνες.
Από την κομητεία του Oxfordshire δήλωσαν ότι:
Δεν τίθεται κάποιο ζήτημα ασφαλείας όσον άφορά τους δρόμους, γνωρίζουμε ότι  έχουν τα προβλήματα τους, όταν βρούμε τον κατάλληλο τρόπο να τα διορθώσουμε θα ενημερώσουμε τους κατοίκους του Steeple Aston.Αποτέλεσμα εικόνας για Steeple Aston στο Oxfordshire

Δεν υπάρχουν σχόλια: