Σάββατο, 6 Μαΐου 2017

ΠΑΝΑΧΑ'Ι'ΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ : ΣΦΗΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑ'Ι'ΚΗΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ !!! [ video ]

Έπειτα από πολλούς μήνες διαπραγματεύσεων η Μπαρτσελόνα και ο Λιονέλ Μέσι δεν τα βρήκαν στις επαφές που είχαν για το νέο συμβόλαιο, αν και ο Αργεντίνος θα μπορούσε να κερδίσει 30-35.000 ευρώ τη σεζόν. Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει η As.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, καμία από τις δύο πλευρές δεν βιάζεται, ενώ από όσα προκύπτουν δεν υπάρχει ανησυχία και οι συνομιλίες των διοικούντων με τον πατέρα του Αργεντίνου σταρ θα συνεχιστούν τις επόμενες εβδομάδες. Εκεί ακριβώς μπαίνει σφήνα η Παναχα'ι'κή Συμμαχία μέσω του γαμπρού του μπατζανάκη της θείας του κουμπάρου της ξαδέρφης του νονού του Μέσι ο οποίος μετανάστευσε απο την Πάτρα στην Αργεντινή το 1948 και απο τότε διατηρεί κουρείο επτά τετράγωνα απο την γειτονιά που του είχαν πεί ότι γεννήθηκε ο μικρός Λάιονελ. Ο ίδιος λοιπόν άνθρωπος πιστεύει ακράδαντα ότι με μία προσφορά γύρω στις 40.000 ευρώ τη σεζόν και τα αεροπορικά εισητήρια, η Παναχα'ι'κή Συμμαχία μπορεί να κάνει το θαύμα και να κλέψει μέσα απ΄τα χέρια της Μπαρτσελόνα το μεγάλο αστέρι.  Θυμίζουμε, πως το συμβόλαιό του με τους Μπλαουγκράνα ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2018.
Εξάλλου ο Μέσι με τις εκπληκτικές του εμφανίσεις είναι σε θέση να ζητήσει από τους Καταλανούς να του δώσουν τα χρήματα που επιθυμεί. H ΑS τονίζει πως ο Αργεντίνος ξέρει καλά πως η Μπαρτσελόνα... καίγεται να τον κρατήσει, αφού στόχος της είναι η υπογραφή νέου συμβολαίου μέχρι το 2022. Αλλωστε, οι Καταλανοί τα κατάφεραν τόσο με την περίπτωση του Νεϊμάρ όσο και με αυτή του Σουάρες.
Παναχαϊκή Συμμαχία

Δεν υπάρχουν σχόλια: