Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ : Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΒΙΑ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ !!!

Το πραγματικό του πρόσωπο και το πραγματικο ακροδεξίο πολιτικο προφίλ της ΝΔ με την οποία σχεδιάζει να επανέλθει στην εξουσία, κατέδειξε περίτρανα ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνεντευξή του στην ξένη πολιτικη επιθεώρηση Politico , όπου υιοθετώντας ανοιχτά την ακροδεξιά ατζέντα του αντιπροέδρου του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη, του πρώην προέδρου του κόμματος και πρωην προέδρου της ακραιας εθνικιστικής Πολιτικής Άνοιξης, Αντώνη Σαμαρά, αλλά και στελεχών όπως ο Μακης Βορίδης, ο Δημ Σταμάτης και άλλοι, επιχειρεί το “ξέπλυμα” της Χρυσής Αυγής!
Συγκεκριμένα ο προεδρος της ΝΔ απαντώντας σε σχετικό ερώτημα αναφορικά με την επιρροή της ακραίας ΧΑ στην ελληνική κοινωνία , ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού αποφαίνεται ότι “δεν αποτελεί κίνδυνο…” την χαρακτηρίζει ως “ανύπαρκτη και περιθωριοποιημένη” ( παρά το οτι ακομα και οι γνωστοι ελεγχομενοι δημοσκόποι της Πειραιώς την παρουσιάζουν σταθερά ως τριτη πολιτικη δύναμη στο πολιτικο σκηνικο ).
Μάλιστα δεν διστάζει να προχωρήσει σε μια υβριστικη δήλωση προς το αμερικανικο δίκτυο όπου ο προεδρος της ΝΔ “κλείνει το μάτι” στους οπάδούς της ΧΑ, καταγγέλοντας ότι " η μοναδική βία που εκδηλώνεται τα … τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, προέρχεται αποκλειστικά από την … Αριστερά !!! ". Ντροπή μόνο και μόνο στον κόσμο της Ν.Δ. για την άθλια - εξυβριστική  - ακροδεξιά και άκρως συκοφαντική, δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: