Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΠΟΥΤΣΑ....ΛΑΚΩΘΗΚΑΝΕ !!!

Σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες μια ανάρτηση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, όπου και ανέβασε τη φωτογραφία μιας γραβάτας ζωγραφισμένη με καρτούν από διάφορα πέη. Μια καλαίσθητη πολύχρωμη γραβάτα με διάφορα σκίτσα με χαρούμενα πέη, σε όλα τα χρώματα, σε στήση ή και όχι, η αισθητική της οποίας θα μπορούσε να αναζητηθεί σε κάποιο κατάστημα ΡΕΖΕΡΒΑ ή σε κάποιο από τα εκλεπτυσμένα καταστήματα με είδη γραβάτας τα οποία ο Πάνος Καμμένος υποθέτουμε ότι θα επισκεπτόταν. Πριν τουλάχιστον ενταχθεί στο ευρύτερο κυβερνητικό σχήμα ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που υιοθετεί την γραμμή της αγράβατης μαχητικής διαπραγμάτευσης με το ανυποχώρητο μπλοκ των δανειστών της Ευρωζώνης.
Λίγο αργότερα, ο Πάνος Καμμένος επανήλθε με νέα ανάρτηση, στην οποία διευκρίνισε πως υπεύθυνος για το συγκεκριμένο tweet ήταν ο μικρός γιος του, ο οποίος πολύ συχνά χρησιμοποιεί το λογαριασμό του πατέρα του για να ξεσπάσει σε υβρεολόγια.
Επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο οποίος σχολίασε εμφανώς απορημένος και εκνευρισμένος με τη συμπεριφορά του παιδιού του: «Δεν μπορώ να καταλάβω από πού τις ξεσηκώνει τέτοιες συμπεριφορές ο μικρός. Ίσως βλέπει πολλές ώρες τηλεόραση κι έχει υιοθετήσει τις αισχρές συμπεριφορές της αντιπολίτευσης. Στο σπίτι του πάντως, δεν έχει τέτοια παραδείγματα, τον μεγαλώνουμε μακριά από τέτοιες πρακτικές».
Πριν κλείσει το τηλέφωνο, ακούστηκε από μακριά μια φωνή που έλεγε «θα το γα...ω το μαλ...ένο», με τον κ. Καμμένο να μας διαβεβαιώνει πως ήταν απλά ο ήχος της τηλεόρασης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: