Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017

ΣΤΗΝ ΣΙΦΝΟ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ....ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΣΚΑΡΛΕΤ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ !!! [ video ]

Σε τυχερή για τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτιο, αποδεικνύεται η τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου, καθώς μετά την επιτυχή έξοδο της χώρα μας στις αγορές άλλο ένα όνειρο του Έλληνα υπουργού γίνεται πραγματικότητα.
Στην Σίφνο από το περασμένο Σάββατο , βρίσκεται η Σκάρλετ Γιόχανσον για το προγραμματισμένο της ραντεβού με τον Efklidis όπως πολύ όμορφα προσφωνεί τον Έλληνα υπουργό, και που παρά τη διακριτική στάση που κράτησε, η παρουσία της δεν πέρασε απαρατήρητη.
Η συνάντηση μεταξύ της Σκάρλετ Γιόχανσον και του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, πραγματοποιήθηκε χθές το βράδυ λίγη ώρα μετά την έναρξη της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου, σε γνωστό fish bar στον Πλατύ Γιαλό του νησιού.Αποτέλεσμα εικόνας για τσακαλωτος γιοχανσον
Στόχος αυτής της συνάντησης αποτέλεσε η προσέγγιση των δύο πλευρών, σε σχέση με τις δηλώσεις του υπουργού και την επιθυμία του να βγεί για ένα κοκτέ'ι'λ μαζί της.
Σύμφωνα με πηγές του patrinaki blogspot, η Σκάρλετ και ειδικά η μητέρα της ζητούν συγκεκριμένες δεσμεύσεις από τον υπουργό, προκειμένου να αποφασιστεί η διαμονή της στην Αθήνα τις επόμενες μέρες. Δηλαδή θέλουν διαβεβαιώσεις ότι θα διατυπωθεί και επίσημα η πρόταση και προπάντων τι σκοπό έχει ο ίδιος, μετά το πέρας αυτού του πολυπόθητου ραντεβού.

Ενδεχόμενη πρόταση γάμου είναι το μέγιστο που θα μπορούσε να αποφασιστεί σήμερα, ωστόσο αν τελικά αποφασιστεί, θα πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη, αφού θα διατηρήσει το ενδιφέρον της STAR για την παραμονή της μόνιμα στην Ελλάδα απαρνούμενη για πάντα την καριέρα της στο HOLLYWOOD.

Δεν υπάρχουν σχόλια: