Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ....''ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ'' !!! [ video ]

Το «κατώφλι» του Προεδρικού Μεγάρου πέρασαν σήμερα Κυριακή οι διεθνούς φήμης κινηματογραφικοί ήρωες Superman και Spiderman, προκειμένου να συναντήσουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Πάκη Παυλόπουλο πρίν από την παγκόσμια περιοδεία τους. Το κινηματογραφικό ζεύγος ανάρτησε μάλιστα και σχετική φωτογραφία στο Instagram από τη συνάντηση με τον Π. Παυλόπουλο, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Μεγάλη μας τιμή και ιδιαίτερη χαρά η συνάντηση μας με τον συνάδελφο, Πάκη Παυλόπουλο».
Στη συνέντευξη που έδωσαν στο ''Patrinaki'' μεταξύ άλλων είπαν πως....''Η ζωή ενός Σουπερήρωα είναι γοητευτική, συναρπαστική αλλά και πολύ δύσκολη.
Για αυτό καλό θα είναι όποιος τολμήσει να δοκιμάσει μια τόσο δύσκολη αποστολή, να έχει στο πλάι του μερικούς ακόμη Σουπερήρωες που θα τον βοηθήσουν. Αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος που επισκεπτόμαστε σήμερα τον φίλο και συνάδελφο Πάκη Παυλόπουλο ο οποίος επανειλημμένως έχει εξωτερικεύσει αυτόν τον ηρωισμό με αποκορύφωμα την γενναιότητα που έδειξε στην εκπομπή κάποιου Γ. Παπαδάκη όταν ένα χρυσαύγουλο όπως αργότερα μάθαμε επιτέθηκε σε μια γυναίκα και μάλιστα μέλος του Ελληνικού κοινοβουλίου.
Αυτή του και μόνο η ηρωική στάση έγινε η αφορμή για την σημερινή μας συνάντηση''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: