Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΑΝΟ ΤΟΥ ΠΑ'Ι'ΣΙΟΥ ΣΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΚΛΕΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ....ΛΙΓΑ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΔΡΟΜΟΣ !!! [ video ]

Σταματημό δεν έχει η θρασύτητα του αυτοαποκαλούμενου ως....''Πατήρ Κλεομένης'', καθώς επιτέθηκε με αυγά στο μνημείο του Ολοκαυτώματος στην πλατεία Εβραίων Μαρτύρων της Λάρισας. Ο ψεκασμένος ''ιερέας'' ....''Πατήρ Κλεομένης'' μετά το ξεσπασμά του σε ένα ATM με κλωτσιές και μπουνιές,

παροτρύνοντας παράλληλα τον λαό να μην χρησιμοποιεί τις «διαβολοκάρτες»,τον βανδαλισμό σε γλυπτό που το αποκαλούσε «σατανιασμένο άγαλμα της νέας εποχής και μασονικό», βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στη Λάρισα και βιντεοσκόπησε την επίσκεψή του στο μνημείο όπου χυδαιολογούσε, έφτυνε, ενώ δε δίστασε να πετάξει κι ένα αυγό. Η ιστορία με τον....«πάτερ Κλεομένη» έχει ξεπεράσει προ πολλού τα όρια της πλάκας. Η τελευταία ενέργειά του όμως ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Με το ράσο του να θεωρεί ότι του εξασφαλίζει ασυλία για πράξεις που αποτελούν τον κρυφό πόθο κάθε ακροδεξιού και συνωμοσιολόγου, ο Κλεομένης έχει πλέον ξεφύγει από κάθε έλεγχο και από βίντεο σε βίντεο γίνεται ολοένα και πιο προκλητικός. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ???

ΘΑΥΜΑ - ΘΑΥΜΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑ'Ι'ΣΙΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ....ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΣΤΑΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΡΑΣΕΙ ΠΡΙΝ 27 ΧΡΟΝΙΑ !!!                                                                                                                                   Σε άλλα επίπεδα - εξαιρετικά δυσθεώρητα - φτάνουν το θέμα «πίστη» εκεί στο Αγρίνιο, αφού όπως ενημερωνόμαστε, πιστοί προσκύνησαν ένα κάστανο που είχε βράσει ο γέροντας Παΐσιος πριν από 27 χρόνια. Τον 21ο αιώνα το παπαδαριό είχε την «φαεινή» ιδέα να βγάλει για προσκύνημα μεταξύ άλλων κι ένα... κάστανο! Στην αρχή λέω, «δεν μπορεί, κάποιος κάνει πλάκα στους παπάδες». Κι όμως. Ε, δεν χρειάζεται άλλο επιχείρημα. Προκειμένου να τα κονομήσουν, αυτογελοιοποιούνται. Τι να σχολιάσω τώρα εγώ; Μαθαίνω όμως ότι, σε αφαίρεση πολιτικών δικαιωμάτων, μεταξύ αυτών και του δικαιώματος του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι, θα προχωρήσουν, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, τα εκλογοδικεία! Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να συνταχθεί κατάλογος με τον χρόνο στέρησης των πολιτικών δικαιωμάτων ανάλογα με το προσκύνημα!

Εάν προσκυνάς σαγιονάρες θα στερείσαι των πολιτικών σου δικαιωμάτων για ένα χρόνο, εάν προσκυνάς ματογυάλια θα στερείσαι των πολιτικών σου δικαιωμάτων για δύο χρόνια, εάν προσκυνάς κάστανα θα στερείσαι των πολιτικών σου δικαιωμάτων για τρία χρόνια κι αν προσκυνάς σύκα θα στερείσαι των πολιτικών σου δικαιωμάτων εφ’ όρου ζωής! 
 
                                              

Δεν υπάρχουν σχόλια: