Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ....ΡΕΜΑΛΙΑ !!!

Σε μια εποχή που οι νεοναζί σηκώνουν κεφάλι στην Ευρώπη - ενώ στις ΗΠΑ ακόμα και....ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ ένιωσε την ανάγκη να πάρει θέση απέναντι στους νεοναζί και να πει πως δεν υπάρχουν δυο πλευρές στο μίσος - οι φιλελέδες στην Ελλάδα ενδιαφέρονται να αποδείξουν πως ο ναζισμός και ο κομμουνισμός είναι το ίδιο (σ.σ. ο ναζισμός υπήρξε και υπάρχει, ενώ ο κομμουνισμός δεν υπήρξε ποτέ και πουθενά, ήταν ο υπαρκτός σοσιαλισμός - στην ουσία, ήταν η υπαρκτή γραφειοκρατία - που ΘΑ οδηγούσε στον κομμουνισμό, που ΘΑ οδηγούσε στην αναρχία και την αταξική κοινωνία.)
Ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα για συζήτηση στις ευρωπαϊκές χώρες σήμερα θα ήταν το ποιες ευρωπαϊκές χώρες και κυβερνήσεις στήριξαν με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο το ISIS και τους χρηματοδότες του, και κατάφεραν να μεταφέρουν τον πόλεμο στην Ευρώπη, με τους ισλαμοφασίστες να σκοτώνουν αθώους πολίτες σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις.
Αλλά εδώ δεν θα βρούμε κομμουνισμό. Θα βρούμε καπιταλισμό και ιμπεριαλισμό.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο κύριος Χαμμένος* στην Εσθονία!


Πέστε στον κύριο Χαμμένο ότι ΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ:

1. ΈΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΑΗΤΗΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΑΞΩΝΑ ΤΟ 40!

2. ΩΣ ΤΡΙΠΛΑ ΚΑΤΕΧΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΈΚΑΝΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ 41-45!

3. ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΕ ΈΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ!

4. ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ!

5. ΠΟΥ ΔΕΣΜΕΥΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ!

6. ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΟΛΟΥ!

7. Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΑΔΕΛΦΟΚΤΟΝΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ!

8. Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΞΟΡΙΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΟΙ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΌΛΟΙ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 50!

9. Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΣ "ΕΠΙΒΛΗΘΕΙΚΕ" ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟ 67!

10. ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ "ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ" ΠΟΥ ΣΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΣΑΥΤΑ ΒΑΣΙΣΤΗΚΑΝ ΌΛΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΥ!

και...

11. ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ!



*Αυτός είναι ο άλλος Χαμμένος!

Υ.Γ. α) Και να ξέρεις κύριε Χαμμένε ότι εάν δεν υπήρχε η Σοβιετική Ενωση τα ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΘΑ ΕΙΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΒΡΕΤΑΝΟΚΟΓΚΟΛΕΖΙΚΗ ΕΔΑΦΟΣ!

β) Η Ελλάδα (Ελληνικός Λαός) ποτέ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΟΠΩΣ ΑΛΒΑΝΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΏΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ! ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΘΑ ΜΑΣ "ΑΝΤΙΓΡΑΦΕ"! Και εάν ΔΕΝ το καταλαβαίνεις Αυτό μάλλον Ραγιάδικα και Ξένων Βιβλία εδιάβασες μικρουλάκι!

γ) Αφού Αυτό Εξισωτικό "Κουμουνισμός=Ναζιζοφασισμός" που γίνεται στην Εσθονία το ΣΠΟΝΤΣΙΑΡΗ η Ε.Ε. εξ' όλοκληρου Οικονομικά με Αδρά ποσά δεν μας λές πόσο και σε τι είδος πλερώνουν.... για να πάμε και εμείς;;

δ) ... και για να ξέρεις βλάκα Τέτοιες Είδους Εξισώσεις κάνουν και χρηματοδοτούν τα ΕλιτοΝαζιστοΦασιστικά στοιχεία για να καλύψουν το Πρόσωπο Τους που Είναι η ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗ!!!