Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ....ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ !!!

Στοιχεία - σοκ αναφορικά με τον αριθμό των αυθαίρετων κτισμάτων σε δάση ανά την ελληνική επικράτεια. Στην Αττική μόνο, τα βεβαιωμένα αυθαίρετα ανέρχονται σε 100.000. Στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας οι εκτιμήσεις μιλούν για τουλάχιστον 700.000 αυθαίρετα!
Και εύλογα μπορεί κάποιος να αναρωτηθεί εάν αναφερόμαστε σε κάποια Μπανανία της Λατινικής Αμερικής ή σε μια χώρα του σκληρού πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ενωσης.
Πρόκειται για την καλύτερη απόδειξη των μεθόδων στις οποίες βασίστηκε και γιγαντώθηκε το κράτος των πελατειακών σχέσεων, της μίζας, της ρεμούλας και της εγκληματικής αδιαφορίας για το φυσικό περιβάλλον και τις δασικές εκτάσεις. Το μέγεθος της αυθαιρεσίας δεν αφορά μόνο ένα επίπεδο των λειτουργιών του κράτους και της πολιτείας, αλλά το σύνολο των κατεχόντων μικρή ή μεγάλη εξουσία, χωρίς να ξεχνάμε ότι «το ψάρι βρομάει από το κεφάλι». Τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι πραγματική πολιτική βούληση των κυβερνώντων δεν υπήρξε ποτέ ώστε να εξαφανιστεί αυτό το φαινόμενο που ενδημεί εδώ και δεκαετίες και γύρω του έχει στηθεί ένας χορός εκατομμυρίων. Αυτή είναι η μαύρη αλήθεια και....η ωμή πραγματικότητα, κι όποιος κατάλαβε - κατάλαβε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: