Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ : Ο ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ....ΤΗΣ ''ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ'' !!!

Ο Πύρρος Δήμας σε άρθρο του στην Καθημερινή της Κυριακής, με τίτλο «Οι άριστοι που δεν τιμούμε», αναφέρεται στα θέματα των μαθητικών παρελάσεων και την επιλογή σημαιοφόρου. Ειδικότερα, διατύπωσε τη διαφωνία του με την απόφαση του υπουργείου Παιδείας, ο σημαιοφόρος να γίνεται με κλήρωση και υποστήριξε πως η σημαία στις παρελάσεις πρέπει να παραδίδεται στον καλύτερο. Ας ενημερώσει κάποιος τον Πύρρο Δήμα πως στην αρχαία Αθήνα άρχοντες και βουλευτές εκλέγονταν με κλήρωση. Ο λαός δεν θέλησε τον Πύρρο Δήμα για ηγέτη του στις εκλογές του 2015. Με κλήρωση μπορεί να εκλεγόταν.
Και ας πάμε τώρα στον Πύρρο. Τι ήταν ο Πύρρος.
Ένα παιδί που ήλθε περπατώντας από την Αλβανία του Χότζα στην Ελλάδα του ΠΑΣΟΚ. Και μετά ήρθε ο Σγουρός (αφεντικό στην ομοσπονδία άρσης βαρών κλπ κλπ), ο Ιακώβου και το «σύστημα». Ένα σύστημα ντόπας που έφτιαξε μια υπερομάδα και που στο τέλος κατέληξε με τον Ιακώβου
και μερικά παιδάκια ένοχα και το Σγουρό υπερνομάρχη και περιφερειάρχη.
Βέβαια, θα πρέπει να δείξουμε κατανόηση στις απόψεις του Πύρρου Δήμα, αφού είναι προφανές πως έχει μειωμένη αντίληψη.
Ο Πύρρος Δήμας ήταν στην εθνική ομάδα άρσης βαρών και δεν είχε πάρει χαμπάρι πως ντοπάρονταν σχεδόν όλοι εκτός από αυτόν. Δεν είσαι παιδάκι νηστικό από την Αλβανία πιά Πύρρο.
Είσαι χορτάτο αρκούδι από αμοιβές, τιμές, συμβόλαια, διαφημίσεις, χορηγούς που χορεύει  και αν σου ζητούν να ξεπληρώσεις, είναι δύσκολο να αρνηθείς.

Ο Πύρρος Δήμας ήταν βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ - προφανώς, επελέγη λόγω των πολιτικών του ικανοτήτων -, έκανε το κομοδίνο του Βενιζέλου και ψήφιζε ανέμελος τα Μνημόνια.
Τα Μνημόνια που ψήφιζε ο Πύρρος Δήμας έδιωξαν πολύ κόσμο από τη χώρα, πριν έρθει ο κακός ΣΥΡΙΖΑ που δεν αντελήφθη το μεγαλείο του Πύρρου Δήμα για να τον χώσει κι αυτόν σε κάποια θέση, αφού δεν εξελέγη βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ το 2015.
Επίσης, ας ενημερώσει κάποιος τον Πύρρο Δήμα πως στα προτεκτοράτα δεν υπάρχουν ηγέτες.
Και προτεκτοράτο κατάντησε την Ελλάδα το κόμμα που στήριξε ο Πύρρος Δήμας ως βουλευτής.
Ήταν το ΠΑΣΟΚ που πουλούσε εθνική υπεροχή, σημαίες, εθνικό ύμνο και σανό στους Έλληνες με «υπερπρωταθλητές».
Ο Πύρρος Δήμας δεν έχει αντιληφθεί πως είναι ένα από τα κορυφαία σύμβολα της εποχής που η Ελλάδα καταστρεφόταν
και αντί να κάτσει στη γωνιά του και να έχει το σεβασμό για τις αθλητικές του επιδόσεις, επέλεξε - μετά την χρεοκοπία - να γίνει και βουλευτής του σάπιου ΠΑΣΟΚ.
Αυτά για όσους πέφτουν απ’ τα σύννεφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: