Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΛΛΑΣ - ΓΑΛΛΙΑ - ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑ....ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΖΙΝΙΚΑ !!! [ video ]

Ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν καταφτάνει σήμερα στην Ελλάδα σε μία επίσκεψη που αναμένεται να επισφραγίσει τις παραδοσιακά φιλικές σχέσεις της Αθήνας με το Παρίσι. Το ελληνογαλλικό «ρομάντζο» απασχολεί τη διεθνή πολιτική σκηνή τουλάχιστον τα τελευταία 60 χρόνια, με τους Γάλλους ηγέτες να επιλέγουν – έστω και για μία φορά στη θητεία τους – να κάνουν μία στάση στην ελληνική πρωτεύουσα.

Από τη φιλία του Κωνσταντίνου Καραμανλή με τον Βαλερί Ζισκάρ ντ' Εστέν, τους στενούς δεσμούς του Ανδρέα Παπανδρέου με τον Φρανσουά Μιτεράν, το κοινό έδαφος επικοινωνίας Νικολά Σαρκοζί και Κώστα Καραμανλή, το «Ελλάς, Γαλλία, συμμαχία» επιβεβαιώνεται κάθε φορά που αλλάζει ο ένοικος του Μεγάρου των Ηλυσίων.
                                   

Ο Γάλλος πρόεδρος φθάνει στην Αθήνα το μεσημέρι της Πέμπτης, 7 Σεπτεμβρίου. Στις 13.30 θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Επόμενος σταθμός του, το Προεδρικό Μέγαρο όπου θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.
Υπενθυμίζεται ότι εν συνεχεία, γύρω στις 15.00 ο Γάλλος Πρόεδρος με την 64χρονη σήμερα Brigitte θα μεταβεί στα Καμένα Βούρλα για ένα λασπόλουτρο αλλά και για να ξαναθυμηθεί τις πρώτες διακοπές του στην Ελλάδα στο μακρινό 1980, τότε που δεν φαντάζονταν ότι εκείνο το κωμειδύλλιο θα κατέληγε σε γάμο.
Η Brigitte υποστηρίζει ότι η μαύρη λάσπη στα Καμένα Βούρλα με την οποία καλύπτονται όσοι θέλουν να ανακουφιστούν από ρευματοπάθειες είναι ευεργετική. Η μαύρη λάσπη, που βρίσκεται κατά μήκος 4 χλμ. στην παραλία, και που σκοπεύουμε να την αγοράσουμε, θεωρείται άκρως ιαματική για παθήσεις όπως ρευματικά, πόνοι στο σώμα και τα κόκαλα, και τώρα είναι η ώρα να επενδύσουμε για τα γεραματά μας. Η Ελλάδα πρέπει να φθάσει τον στόχο των 1.9 δισ. ευρώ ιδιωτικοποιήσεων για το 2017; «Αναμφίβολα αδύνατο, αλλά αυτό το επενδυτικό ενδιαφέρον της Brigitte στέλνει ένα μήνυμα στους διεθνείς επενδυτές για μια Ελλάδα, η οποία βγάζει το κεφάλι από τη λάσπη» όπως λέει η ίδια.

- Πηγή: https://www.kalimera-arkadia.gr/ta-panta-ola/item/22946-ta-thavmatourga-laspoloutra-tis-argolidas-eikones.hΤο απόγευμα της ίδια μέρας, στις 19.00, ο Εμ. Μακρόν θα πραγματοποιήσει ομιλία στον Λόφο της Πνύκας, όπου θα απευθύνει χαιρετισμό και ο Αλ. Τσίπρας.
Στις 21.00 το βράδυ ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος θα παραθέσει επίσημο δείπνο στον Γάλλο ομόλογό του, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Το πρωί της Παρασκευής (10.00), 8 Σεπτεμβρίου, είναι προγραμματισμένη συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού και του Γάλλου προέδρου με Έλληνες και Γάλλους επικεφαλής επιχειρήσεων των εταιρειών Total ( Κοιτάσματα Πετρελαίου ), Suez ( Νερά ), EDF ( Ανεμογεννήτριες ), Sanofi ( Φάρμακα ), Orpea ( Περίθαλψη ), Bpifrance ( Τραπεζική χρηματοδότηση ) και Engie ( Ενέργεια ). στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ.....
Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης, ο Μακρόν θα αναχωρήσει για το «Ελ. Βενιζέλος» ολοκληρώνοντας την 24ωρη επίσκεψή του, στη χώρα μας.                                                           
Μην ξεχάσετε τι σας λέω και την ημέρα που το λέω!

Φεύγοντας ο... «τζιτζιφιόγκος» από τη χώρα μας, θα έχει στην τσέπη του την τελευταία μας ανάσα!
Μαζί του, στις αποσκευές του θα κουβαλά τα συμβόλαια αγοράς της ΕΥΔΑΠ - ΕΥΑΘ και ΔΕΗ, μαζί με τα νομοσχέδια που θα μας απαγορεύουν ακόμα κι αυτό που θα μας έχει απομείνει, τη συγκέντρωση....βρόχινου νερού!
Εμείς θα κοιμηθούμε χαμογελαστοί για τον... «τζιτζιφιόγκο» και την κυρά του, αλλά όταν ξυπνήσουμε θα δούμε τους δυσθεώρητους λογαριασμούς νερού....γραμμένους στα γαλλικά!
Οι γαλλικοί κολοσσοί εκμετάλλευσης των υδάτινων πόρων και ενέργειας, απανταχού της γης, έρχονται μαζί του!
Θα βάλουν αυτόν και την κυρά του μπροστά, να γελούν μαζί του οι ιθαγενείς, την ώρα που οι ίδιοι θα υπογράφουν την τελική συνθήκη παράδοσης της χώρας, με τους ντόπιους δωσίλογους....την τελευταία μας γουλιά!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΒΡΕ ΚΟΥΤΑ....ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: