Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ....ΕΥΘΕΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΗΓΕΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !!!

«Φωτιές» άναψε στο εσωτερικό της ΝΔ η επιστολή του πρώην γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού Νίκου Καραχάλιου, μέσω της οποίας επικρίνει τις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Το στέλεχος της ΝΔ, που ανήκει στην πτέρυγα των Καραμανλικών, στην επιστολή του επιτίθεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την πολιτική του κόμματος, ενώ του ασκεί κριτική και για τις επιλογές του στην στελέχωση της ηγετικής ομάδας.
«Κοιτάζοντας προσεκτικά το τελευταίο κύμα δημοσκοπήσεων και διαβάζοντας με προσοχή τα ποιοτικά τους στοιχεία, παρατηρώ ότι η ΝΔ όχι μόνο έχει «ταβανιάσει» και έχει «κολλήσει» σε ένα ποσοστό γύρω στο 28% (ίσως όχι τυχαία ίσο με το ποσοστό που πήρε στις τελευταίες Εθνικές Εκλογές δύο φορές με τον Αντώνη Σαμαρά τον Ιούνιο του ‘12 και το Γενάρη του ‘15 και μία με το Βαγγέλη Μεϊμαράκη τον Σεπτέμβριο του ‘15), αλλά σημειώνει μία ελαφρά κάμψη, την ώρα που ο «μεγάλος εχθρός», ο ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει εμφανή σημάδια ανάκαμψης, μειώνοντας σε μονοψήφια τη «θηριώδη» διαφορά που μας χώριζε όλο αυτό το διάστημα», αναφέρει μεταξύ άλλων.
Ο Νίκος Καραχάλιος ασκεί σφοδρή κριτική τόσο για τον Τάκη Θεοδωρικάκο όσο και για τη νέα εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Μαρία Σπυράκη. «Γιατί δεν κάνεις Πρόεδρε το απλό: 2 σε 1. Να τοποθετήσεις στην επικοινωνία δίπλα στη συστημική δημοσιογράφο του MEGA, τον καλοπληρωμένο δημοσκόπο του MEGA, που θήτευσαν δίπλα στον Γιάννη Πρετεντέρη και ως Αναπληρωτή Εκπρόσωπο Τύπου. Ποιός γνωρίζει καλύτερα τη στρατηγική από τον Τάκη που την εισηγείται; Κανείς! Μπορεί ο Τάκης να σου το αρνηθεί για να μη φθαρεί; Όχι!
Έτσι θα γλυτώσεις και από το καθημερινό βάσανο κάθε Προέδρου που ονομάζεται «Πρωινός Καφές», αφού «Τάκης θα κερνάει και Μαρία θα πίνει»! Επίσης ποιό καλύτερο δίδυμο από το Μαρία / Τάκης για να υπηρετήσει το άνοιγμα στο Κέντρο, αφού και οι δύο γνωρίζουν όχι μόνο το ΠΑΣΟΚ - ο Τάκης μάλιστα ως διευθυντής του γραφείου του Κώστα Λαλιώτη - αλλά έχουν τεχνογνωσία που φθάνει μέχρι την Κομμουνιστική Αριστερά, καθώς διετέλεσαν αντίστοιχα γραμματέας της ΚΝΕ και μέλος της ΠΑΣΠ».
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Documento, το οποίο δημοσιεύει και τη σχετική επιστολή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενοχλήθηκε τόσο από το περιεχόμενο της επιστολής όσο και από το ύφος. Φέρεται μάλιστα να απάντησε στον Νίκο Καραχάλιο πως «άλλη φορά θα με αποκαλείς κύριε πρόεδρε»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: