Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

ΒΡΑΒΕΙΟ....ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ !!! [ video ]

Εκτός από το βραβείο «πολιτικού σθένους» για την αντιλαϊκή πολιτική του, ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας έλαβε ένα ακόμη βραβείο στο Παρίσι, το «Βραβείο Προσήλωσης στο Ευρωπαϊκό Ιδεώδες».
 Το συγκεκριμένο βραβείο του δόθηκε από το Δικηγορικό Σύλλογο του Παρισιού, ενώ ο ίδιος απέδειξε ότι το κέρδισε επάξια…, διακηρύσσοντας την πίστη του στα «ιδεώδη» αυτής της συμμαχίας των ευρωπαϊκών μονοπωλίων.

«Παρά το γεγονός ότι ο ελληνικός λαός είχε τη δυνατότητα να ανοίξει το κουτί της Πανδώρας στην Ευρωζώνη και την Ευρώπη το καλοκαίρι του 2015, ούτε μια στιγμή δεν αμφισβήτησε την παρουσία της χώρας στην καρδιά της Ευρώπης», τόνισε ο Αλ. Τσίπρας.
Θέλει πολιτικό σθένος να διαπραγματεύεσαι επί δεκαεφτά ολόκληρες ώρες για να πέσεις στα τέσσερα της Ευρώπης και να κυλιστείς στη λάσπη ενός βραβείου που σε εξομοιώνει με τον Μακρόν , τη Λαγκάρντ, τον Σαρκοζί, και τη Μέρκελ! Εν τέλει οι Επικυρίαρχοι έχουν χιούμορ! Επιβραβεύουν τον Τσίπρα για το σθένος του.
Το σθένος του να ευτελίσει την ελληνική Αριστερά σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο. Έχουν όντως χιούμορ οι Επικυρίαρχοι. Σατανικό. Επιβραβεύουν το σθένος του Τσίπρα για «τη στρίγγλα που έγινε αρνάκι», για τον Σπάρτακο που αποδείχθηκε γατάκι.
Ο πιο καλός ο μαθητής πρέπει να βραβεύεται για τις επιδόσεις του και χωρίς αμφιβολία ο Α. Τσίπρας παίρνει άριστα στις επιδόσεις του στην εξαπάτηση του λαού και την κατεδάφιση όσων λαϊκών δικαιωμάτων δεν ολοκλήρωσαν οι προηγούμενοι. Να υποθέσουμε ότι θα ακολουθήσει και η βράβευση από εκπροσώπους των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ».
Αφήνεις αβράβευτο τέτοιο κελεπούρι; Όχι! το τοποθετείς κι αυτό στο Πάνθεον των ομοίως βραβευθέντων όπως η κυρία Λαγκάρντ, ο μεσιέ Σαρκοζί, η φράου μανδάμ Μέρκελ και ο Μακρόν, λε πετίτ Πιπίν. Εύγε!
-Σας πήραμε σας πήραμε φλουρί κωνσταντινάτο!
-Μας πήρατε μας πήρατε....βαρέλι δίχως πάτο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: