Τετάρτη 2 Μαΐου 2018

ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΟΛΥΕΙ ΧΥΔΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ !!!

Με μια άνευ προηγουμένου χυδαία επίθεση στην κυνέρνηση και τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Μαρινάκης, απαντά, ευρισκόμενος σε πανικό, για το νυχτερινό τηλεφώνημα στον Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Ο επιχειρηματίας, ο οποίος διώκεται σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση της μεταφοράς των 2, 1 τόνων ηρωίνης από το πλοίο Noor 1, κατηγορεί την Κυβέρνηση ότι επιδιώκει να καταστήσει τη χώρα χειρότερη από την Κολομβία και τη Βενεζουέλα μαζί και υποστηρίζει ότι δεν έχει καμιά σχέση με τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Σε ένα ντελίριο Μπερλουσκονικής ''πολιτικής ρητορικής'' κατηγορεί την Κυβέρνηση ότι του επιτίθεται γιατί δεν μπορεί να αρθρώσει πολιτικό λόγο και ότι θέλει να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές με σκοτεινή ατζέντα.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παραδέχεται μάλιστα ότι το βράδυ του περασμένου Σαββάτου έκανε το γνωστό τηλεφώνημα προς τον κυβερνητικό εκπροσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο για να μάθει, όπως ισχυρίζεται, την ταυτότητα του συντάκτη του κυβερνητικού non paper που τον χαρακτηρίζει «ναρκέμπορο», παραβιάζοντας το τεκμήριο της αθωότητάς του. Ομως στα κράτη δικαίου, όταν υπάρχει παράνομη πράξη, η Δικαιοσύνη ορίζει τον υπεύθυνο και σε αυτήν όφειλε να καταφύγει ο Β. Μαρινάκης, αντί των νυχτερινών τηλεφωνημάτων.
Αίσθηση προκαλεί το "απεταξάμην" για τη σχέση του με τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ενώ είναι γνωστό ότι τους συνδέει στενη φιλία με την οικογένεια Μητσοτάκη και κουμπαριά με την Ντόρα Μπακογιάννη.
Τέλος, απειλώντας τονίζει ότι «ο δρόμος προς την Δικαιοσύνη, τον οποίο δηλώνετε ότι θα ακολουθήσετε, είναι ανοικτός, αν και έχετε αποδείξει περίτρανα με τις παρεμβάσεις σας ότι δεν σας είναι σεβαστός. Βέβαιο όμως είναι ότι θα τον διαβείτε, όχι διότι το επιλέγετε, αλλά γιατί θα υποχρεωθείτε, προς αποκατάσταση της νομιμότητας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο ευρωπαϊκό δικαστήριο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: