Σάββατο 9 Ιουνίου 2018

ΔΟΚΤΩΡ ΤΖΕΚΙΛ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ....ΔΟΚΤΩΡ ΧΑ'Ι'ΝΤ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ Ο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ !!!

Την ίδια ώρα στο εσωτερικό το Μέγαρο Μαξίμου επενδύει εκ νέου στη διγλωσσία του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφορικά με το θέμα της ενδεχόμενης λύσης στο ονοματολογικό της ΠΓΔΜ.
Ο Σλοβάκος ευρωβουλευτής Έντουαρντ Κούκαν ο οποίος είναι συχνά μεσολαβητής για πολιτικά θέματα της πΓΔΜ δήλωσε πως ακόμη «δεν μπορώ να σας πω τι ακριβώς μας είπε ο ηγέτης της Νέας Δημοκρατίας, αλλά είπε ότι δεν θα ήταν εντελώς αρνητικός στην επίλυση του θέματος της ονομασίας», όπως μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της ΠΓΔΜ από τις Βρυξέλλες.
Όταν ζητήθηκε από τον Κούκαν να διευκρινίζει τι ακριβώς είπε ο Κ. Μητσοτάκης, ανέφερε:
«Ξέρετε, αυτό είναι θέμα παρασκηνίου, υπάρχουν πράγματα για τα οποία δεν μπορείτε να μιλάτε μπροστά στους δημοσιογράφους γιατί θα πλήξετε τη δική σας υπόθεση».
Με τη δήλωσή του ο Σλοβάκος ευρωβουλευτής, Eduard Kukan, σύμφωνα με τον οποίο ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε στα μέλη του ΕΛΚ, ότι «δεν θα είναι εντελώς αρνητικός στην επίλυση του θέματος της ονομασίας» της ΠΓΔΜ, επιβεβαίωσε ένα πράγμα για τον Πρόεδρο της ΝΔ.
Ότι έγινε συνήθεια του Κ. Μητσοτάκη, όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις με την ΠΓΔΜ, να εμφανίζεται ως δόκτωρ Τζέκιλ στο εξωτερικό και ως μίστερ Χάιντ στο εσωτερικό.
Αναρωτιόμαστε αν πρόκειται μόνο για επιπολαιότητα και υποκρισία, ή για μόνιμο σύνδρομο χαμαιλεοντισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: