Κυριακή, 12 Αυγούστου 2018

Ο ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ Η ΧΑ'Ι'ΚΕ ΝΤΡΕΞΛΕΡ ΚΑΙ....ΤΑ ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ ΤΗΣ ΕΡΤ !!!

Μια εικόνα, χίλιες λέξεις. Η Γερμανίδα Χάικε Ντρέξλερ, συγχαίρει τον Μίλτο Τεντόγλου, με την ολοκλήρωση του μήκους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου... Η αναγνώριση του 20χρονου από μια θρύλο του κλασσικού αθλητισμού!
Τα αστροπελέκια όμως της ΕΡΤ που έκαναν την μετάδοση χασκογέλασαν σχολιάζοντας ότι είναι απίστευτη σκηνή, νομίζοντας ότι ο Τεντόγλου χαιρέτησε δια χειραψίας και ασπασμού μία απλή ανώνυμη εθελόντρια των αγώνων!
Τα αστροπελέκια της ΕΡΤ προφανώς δεν ήξεραν ότι ο Τεντόγλου χαιρετούσε εκείνην την στιγμή ένα από τα ιερά τέρατα του παγκόσμιου άλματος εις μήκος, ένα από τα ιερά τέρατα του παγκόσμιου στίβου, ένα από τα ιερά τέρατα του παγκόσμιου αθλητισμού!
Η Χάικε Ντρέξλερ ήταν αθλήτρια του στίβου, αρχικά της ανατολικής Γερμανίας και από το 1992 της ενωμένης Γερμανίας. Ήταν δύο φορές χρυσή ολυμπιονίκης και δύο φορές παγκόσμια πρωταθλήτρια στον ανοιχτό στίβο στο άλμα εις μήκος, και μια φορά παγκόσμια πρωταθλήτρια στο άλμα εις μήκος και στα 200 μέτρα στον κλειστό στίβο.Αποτέλεσμα εικόνας για Χάικε Ντρέξλερ

Δεν υπάρχουν σχόλια: