Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

ΣΤΙΣ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ 8 ΞΕΚΙΝΑΜΕ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΤ ΤΗΣ ΝΔ !!! [ video ]

«Έφτασε η ώρα να προχωρήσουμε μπροστά. Ισχυρή ανάπτυξη για όλους τους Έλληνες», σημειώνει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο νέο κεντρικό προεκλογικό σποτ του κόμματος.
«Στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε. Στις 8 Ιουλίου ξεκινάμε. Έφτασε η ώρα να προχωρήσουμε μπροστά. Ισχυρή ανάπτυξη για όλους τους Έλληνες», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, όπου πόσταρε το νέο σποτ της ΝΔ.
Πρόκειται για το κεντρικό σποτ της προεκλογικής καμπάνιας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και θα παίζει καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, μέχρι και τις εκλογές της 7η Ιουλίου. «Θα έχουν κάθε λόγο μετά να σου λένε ''μας ψηφίσατε παρ’ όλο που σας τα λέγαμε καθαρά και ξάστερα, οπότε βγάλτε τον σκασμό και μη διαμαρτύρεστε''».
Έτσι δεν είναι; Μήπως έχουν άδικο; Τη νύχτα της 7ης Ιουλίου, που αυτοί θα ανάβουν πούρα και θα γελάνε, εσείς να μη κοιτάτε αλλού. Με εσάς θα γελάνε. Με εσάς που θα ρίξετε στην κάλπη όχι ψηφοδέλτιο.....αλλά ''συγχωροχάρτι''.....

Δείτε το σποτ:
Η ΝΔ, όμως κατηγορείται ότι «εξακολουθεί να κρύβεται και να μην δίνει απαντήσεις για το σχέδιό της για την ιδιωτικοποίηση της ασφάλισης». Στην εισήγησή τους χαρακτηριστικά σημειώνουν ως «αναγκαία τη μεταρρύθμιση του Ν. 4387/16, για να δημιουργηθεί χώρος για ζήτηση ιδιωτικών συνταξιοδοτικών προϊόντων», υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι με το σύστημα των τριών πυλώνων «οι ασφαλισμένοι θα καρπώνονται από την πορεία της οικονομίας και των αγορών και θα είναι συμμέτοχοι στο ρίσκο της οικονομίας και θα λειτουργούν ως μέτοχοι»! Ουσιαστικά οι ίδιοι σύμβουλοι τιτλοφορούν την εισήγησή τους «Πλήρης ιδιωτικοποίηση του ασφαλιστικού και εξατομίκευση του κινδύνου»!
Περικοπές για προσωπική διαφορά και βαρέα.


«Το σχέδιο της αυτό θέτει σε κίνδυνο την καταβολή και το επίπεδο των συντάξεων 1,25 εκατ. συνταξιούχων, δημιουργεί τρύπα δεκάδων δισ. ευρώ στον κρατικό προϋπολογισμό, αφήνει έκθετους του σημερινούς ασφαλισμένους και τις εισφορές που έχουν καταβάλει, δεν εγγυάται τις εισφορές και τις συντάξεις των νέων ασφαλισμένων».
«- Εφόσον σκοπεύει να καταργήσει το ισχύον πλαίσιο της κοινωνικής ασφάλισης με τι θα το αντικαταστήσει;
- Επιμένει στο σχέδιό του για την ιδιωτικοποίηση της επικουρικής ασφάλισης;
- Εγγυάται και πώς το σημερινό επίπεδο και την καταβολή των επικουρικών συντάξεων 1,25 εκατ. συνταξιούχων;
- Εγγυάται και πώς τις εισφορές των ασφαλισμένων;
- Πόσο θα κοστίσει το σχέδιό του στον κρατικό προϋπολογισμό;
- Εξετάζει νέους φόρους για να καλύψει το κόστος του σχεδίου του;
- Τι προτίθεται να κάνει με τις κύριες συντάξεις του δημόσιου συστήματος κοινωνικής ασφάλισης;

- Σχεδιάζει δυσμενείς αλλαγές στο καθεστώς των Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων;».
Ο Κ. Μητσοτάκης οφείλει να απαντήσει καθαρά και ειλικρινά. Δεν μπορεί ούτε να υπεκφεύγει ούτε να εξαπατά σε τόσο σοβαρά θέματα τους πολίτες.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: