Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

ΛΕΓΕ ΛΕΓΕ….ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ !!! ( ΓΙΟΖΕΦ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ )

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΩΝ "ΜΑΧΗΤΩΝ" ΑΦΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕΣΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ.
Σε δημοσίευμα τοπικού μέσου ενημέρωσης (Πελοπόννησος) που αφορά στο κτίριο των «Μαχητών», αναφέρεται μεταξύ άλλων σε «ευθύνες του Δήμου Πατρέων» και σε «οσμή σκανδάλου».
Για μια ακόμα φορά υποχρεωνόμαστε να αποκαταστήσουμε την αλήθεια και την πραγματικότητα, σε ρεπορτάζ του συγκεκριμένου μέσου ενημέρωσης, που προφανώς θεωρεί δεοντολογικό να μην καταγράφεται η θέση και η άποψη της Δημοτικής Αρχής στα θέματα που δημοσιεύει.
Ενημερώνουμε ότι οι εργασίες στο κτίριο έχουν ολοκληρωθεί και οι αρμόδιοι του Συλλόγου, έχουν προσκληθεί εδώ και μήνες να το παραλάβουν. Μέχρι σήμερα και παρά τις συνεχείς οχλήσεις μας προς τα μέλη του Συλλόγου και στους ιδιώτες μηχανικούς, που ο ίδιος όρισε για την παραλαβή, αυτή δεν έχει πραγματοποιηθεί με αποκλειστική ευθύνη των ιδίων.

Πάτρα: Ο δήμος για απομάκρυνση φωτιστικών του ΟΣΕ στην Παραλία.


Από την Διεύθυνση Αρχιτεκτονικού Έργου – Η/Μ του Δήμου Πατρέων, γίνονται γνωστά τα εξής, σχετικά με το δημοσίευμα (Πελοπόννησος) που αφορά στην απομάκρυνση από συνεργεία του Δήμου των φωτιστικών του ΟΣΕ από την σιδηροδρομική γραμμή στην Παραλία Πατρών:
Τα συγκεκριμένα φωτιστικά και όλα τα υπάρχοντα για μια 15ετία είναι ανενεργά και υφίστανται συνεχείς βανδαλισμούς (αφαίρεση καλωδίων, σπάσιμο φανών κ.λπ.). Προγραμματίζεται η συντήρηση του συνόλου των φωτιστικών, η επανατοποθέτηση των αφαιρεθέντων και η συμπλήρωση τους, προκειμένου μετά από συνεργασία με τον ΟΣΕ να επαναλειτουργήσουν τα φανάρια στο επί χιλιόμετρα υφιστάμενο δίκτυο του ΟΣΕ της εν λόγω περιοχής.

Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΑ…ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ...
Εντάξει, σκουπίδια όλες οι πόλεις είχαν αυτές τις μέρες λόγω της απεργιακής κινητοποίησης των εργαζομένων στην Καθαριότητα, αλλά αυτά που ενόχλησαν περισσότερο, είναι της Πάτρας ! Φαίνεται ότι μυρίζουν πιο πολύ όταν μια πόλη έχει κομμουνιστή δήμαρχο γι αυτό και η (Πελοπόννησος) αναρωτιέται : ΄΄βρόμισε η πόλη, τι κάνεις δήμαρχε;΄΄.
Σωστό το ερώτημα γιατί ένας δήμαρχος της ΄΄κανονικότητας΄΄ (και όχι σαν τον Πελετίδη) θα μπορούσε να έχει κάνει τα εξής :
1) Να δημιουργήσει απεργοσπαστικό μηχανισμό και να βάλει ιδιώτες να μαζέψουν τα σκουπίδια.
2) Να ταχθεί εναντίον της απεργίας των εργαζομένων του και υπέρ του πολυνομοσχεδίου της κυβέρνησης.
3) Να έχει πάει στον Εισαγγελέα και να ζητήσει τη σύλληψη των απεργών.
4) Να έχει ζητήσει την επέμβαση των ΜΑΤ για να μην κάνουν πορεία διαμαρτυρίας στην πόλη οι απεργοί εργαζόμενοι και προκαλούν κυκλοφοριακά προβλήματα.
5) Να έχει κηρύξει στρατιωτικό νόμο στην πόλη και να γίνει της…Χιλής.
Αυτά και πολλά άλλα ακόμη θα μπορούσε να κάνει ένας δήμαρχος της ΄΄κανονικότητας΄΄ και όχι σαν τον Πελετίδη που πήγε μέχρι και στην Αθήνα να διαδηλώσει....μαζί με τους σκουπιδιάρηδες !!!

Πάντως, το καλύτερο η εφημερίδα το είχε στον υπότιτλο : ΄΄Η κατάσταση (με τα σκουπίδια στους δρόμους) υπονομεύει την κοινωνία΄΄έγραφε.
Έτσι είναι όπως τα λέει. Η κοινωνία δεν υπονομεύεται από τα μνημόνια, τα πολυνομοσχέδια θανάτου, την αναγκαστκή ανεργία, την πείνα και την εξαθλίωση, αλλά από μια απεργία εργαζομένων διάρκειας τριών ημερών !

ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: