Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

ΠΟΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ. ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ !!!

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο Δευτέρα και μεθαύριο Τρίτη, νηπιαγωγεία, παιδικοί σταθμοί, σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Μουζακίου Καρδίτσας, σύμφωνα με ανακοίνωση της δημοτικής Αρχής λόγω «Ιανού». Όπως τονίζει στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΜΠΕ), ο δήμαρχος Μουζακίου Φάνης Στάθης, αποφασίστηκε το κλείσιμο των σχολικών μονάδων καθώς η κακοκαιρία έχει προκαλέσει ανυπολόγιστες ζημιές σε υποδομές και κυρίως στο οδικό δίκτυο των περιοχών του δήμου, κάνοντας δυσχερή έως αδύνατη τη μετακίνηση των μαθητών.
Επιπλέον, σε άλλες 20 σχολικές μονάδες ανά την επικράτεια έχει ανασταλεί η λειτουργία συγκεκριμένων τμημάτων για ορισμένο χρονικό διάστημα. Από αυτές, οι 17 αφορούν σχολεία της Αττικής και οι υπόλοιπες τρεις αφορούν τμήματα σε σχολεία του Πύργου, των Τρικάλων και των Σερρών.

Δείτε ΕΔΩ όλη τη λίστα του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τα κλειστά σχολεία.

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ....ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ !!! Στην 1η φωτο φαίνεται καθαρά πως στήνεις μια φωτογραφία αλλά σου ξεφεύγουν δυο - τρεις λεπτομέρειες και φαίνεται ότι είναι στημένη.

1. Το παιδί δεν φοράει τη μάσκα που έδωσε η πολιτεία.

2. Υπάρχει αντισηπτικό στο θρανίο.

3. Ο Μητσοτάκης πιάνει το παγούρι που μοίρασε το υπουργείο αλλά στην άλλη πλευρά της τσάντας υπάρχει το κανονικό που χρησιμοποιεί το παιδί. Σε φυσιολογικό μέγεθος και όχι για καφεδάκι και μάλιστα Espresso.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: