Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

.....Α Π Ε Ρ Γ Ι Α !!!

Ραντεβού στους δρόμους δίνουν με την κυβέρνηση Παπαδήμου οι εργαζόμενοι. Αντιδρούν στις περικοπές σε δικαιώματα, μισθούς και συντάξεις, που επέβαλε το Μνημόνιο, αλλά και στις περικοπές που έρχονται και διαδηλώνουν ότι η αλλαγή προσώπων χωρίς την αλλαγή πολιτικών είναι κενό....γράμμα.
Στην απεργία συμμετέχουν υπάλληλοι του Δημόσιου και ευρύτερου δημόσιου τομέα, εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ και στα ασφαλιστικά ταμεία. Τη συμμετοχή τους στην απεργία ανακοίνωσαν, επίσης, η ΠΟΕ-ΟΤΑ και η ΟΜΕ-ΟΤΕ. Κλειστά θα είναι και τα δικαστήρια, καθώς απεργούν και οι δικηγόροι.

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια
24ωρη απεργία για την Πέμπτη προκήρυξε και η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία η οποία ξεκίνησε στις 00.01 και θα ολοκληρωθεί στις 24.00 σήμερα το βράδυ. Ετσι δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα ακτοπλοϊκό δρομολόγιο.
Πορείες στην Πάτρα
Εργατικό Κέντρο και ΑΔΕΔΥ διοργανώνουν συγκέντρωση στις 10:30 το πρωί στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, μπροστά από το Εργατικό Κέντρο. Μισή ώρα νωρίτερα το ΠΑΜΕ διοργανώνει τη δική του συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου.
Συγκέντρωση για το χαράτσι
Ο Δήμος Πατρέων, ο Δικηγορικός Σύλλογος Πάτρας, ο Ιατρικός Σύλλογος Πατρών, ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης και άλλοι φορείς διοργανώνουν στις 8 το βράδυ συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου διαμαρυρόμνοι για το χαράτσι ποηυ έχει πειβληθεί στα ακίνητα μέσω της ΔΕΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: