Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

ΣΤΗΝ....ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΑΝΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ !!!

♦ Η πιο σημαντική είδηση που βγήκε από τη συνάντηση Μέρκελ-Τσίπρα και των άλλων είναι ότι η καγκελάριος θα έρθει στην Αθήνα την Τετάρτη 25 Μαρτίου.
♦ Θα χορέψει μάλιστα μετά την παρέλαση. Σε ποιο τραγούδι θα σύρει τον χορό θα αποφασιστεί στη συνάντηση του Βερολίνου τη Δευτέρα με τον Αλέξη.
♦ Είναι φανερό ότι οι φίλοι μας οι Γερμανοί μάς έχουν πάρει στην πλάκα. Θυμηδία, λέει, προκάλεσε στη Βουλή η αναφορά της κυρίας τους στον Τσίπρα. Καγχασμοί, γέλια, χλευασμοί. Αν δεν είναι μπούλινγκ αυτό, τι είναι;
♦ Εχουν βγάλει και παρατσούκλια στον Τσίπρα, αφού τον θεωρούν τον ζαβό του χωριού της Ελλάδας.
♦ Τον Γιάνη τον θεωρούν τον τρελό του χωριού και κυκλοφορεί με το μεσαίο δάχτυλο συνέχεια τεντωμένο. Αλλά ένα δάχτυλο νααααααα, όπως βλέπετε στο βίντεο, κύριοι Γερμανοί.
♦ Ο Σουλτς είπε ότι είναι υπέρ του νομοσχεδίου της ανθρωπιστικής κρίσης, αλλά με «αλλά». Να μην τρώμε και να μην πίνουμε νερό.
♦ Η αγαπημένη λέξη που κυριάρχησε στις Βρυξέλλες ήταν η «ασφυξία». Κι όταν λένε ασφυξία, δεν εννοούν ΑΤΜ και τέτοια. Μπλε μαρέν μάς θέλουν.
♦ Αλλη λέξη είναι η ρευστότητα. Που στο δείπνο ήταν άφθονη. Πήγαιναν κι έρχονταν τα κρασιά 5 ετών. Οσα είναι τα χρόνια που είμαστε στα Μνημόνια.
♦ Από φαΐ όμως δεν είχαν κάτι σπουδαίο. Δείτε το τραπέζι και συγκρίνετέ το με το τραπέζι του Γιάνη και της Δανάης. Ούτε στην 68η σελίδα του «Μαρί Κλερ» δεν μπαίνει, όχι εξώφυλλο.

♦ Η Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε φοβερό καβγά με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τις χώρισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
♦ Τα ᾽βαλε η Ζωή και με τον επίτιμο και θέλει να τον βγάλει από το πρωθυπουργικό γραφείο του στη Βουλή. Τα βρήκαν όμως γιατί της έδειξε χαρτί που το έχει νοικιάσει με λίζινγκ μέχρι τον Μάιο του 2315.
♦ Τον στενοχώρησε όμως τον Μητσοτάκη που του ζήτησαν το γραφείο. Ισως σ' αυτό οφείλεται το ότι, όπως θα γνωρίζετε, μπήκε σε νοσοκομείο. Είναι καλά όμως. Εκλεισε για επανεξέταση στις 26 Μαρτίου 2842.

♦ Τώρα ξέρω, περιμένετε όλοι από μένα και διαβάζετε μέχρι εδώ, να μάθετε τι ακριβώς έγινε στις Βρυξέλλες. Δύσκολα τα πράγματα, με δυο λόγια σάς το περιγράφω.
♦ Βρισκόμαστε στο χείλος της σωτηρίας και κινδυνεύουμε να μη χρεοκοπήσουμε.
♦ Μια άλλη εκδοχή είναι ότι βρισκόμαστε στο χείλος της ασφυξίας.        

Δεν υπάρχουν σχόλια: