Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

ΓΙΑΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ : Ο....''ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ'' ΗΘΕΛΕ....ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ «ΝΑΙ» ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ 5ης ΙΟΥΛΙΟΥ !!!

Ως τον πρωθυπουργό που ήθελε να επικρατήσει το «Ναι» στο Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου και ας έδινε δημοσίως μάχη υπέρ του «Όχι», παρουσιάζει τον Αλέξη Τσίπρα ο Γιάννης Βαρουφάκης, σε συνέντευξή του στο περιοδικό «L’Obs».
Μιλώντας και πάλι για το βράδυ του δημοψηφίσματος, όταν το «Όχι» είχε θριαμβεύσει με 62%, τονίζει ότι «στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα ήταν γραμμένο ότι το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που επιθυμούσε».

Ο Γ. Βαρουφάκης, σημειώνει ότι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δεν ήταν αυτό που περίμενε ο Αλέξης Τσίπρας.
"Μου είπε: 'Είναι ώρα να παραδοθούμε'. Του απάντησα: 'Όχι εγώ'", ισχυρίζεται ο κ. Βαρουφάκης, περιγράφοντας την αποχώρησή του.
"Μιλήσαμε φιλικά, γεμάτοι θλίψη. Πίστευε ότι η Ελλάδα θα καταστρεφόταν αν επιμέναμε. Δεν συμφώνησα μαζί του και έφυγα", δήλωσε στο L'Obs, ο κ. Βαρουφάκης.
Ο πρώην υπουργός σημειώνει ότι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος ήταν μεγαλειώδες, "αλλά ήταν γραμμένο στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα ότι δεν ήταν αυτό που επιθυμούσε".
Αναφερόμενος στους Podemos, ο πρώην υπουργός Οικονομικών τονίζει ότι υπέστησαν μεγάλη ζημιά, λόγω των όσων έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει ότι η άνοδος των Podemos ήταν ο βασικός λόγος που η Ευρώπη στράφηκε ενάντια στην Αριστερά στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: