Κυριακή 27 Αυγούστου 2017

ΕΥΑ ΚΑ'Ι'ΛΗ : ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ....ΜΥΞΟΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑ'Ι'ΛΗ ΠΟΥ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΗΣ !!!

Δήλωση κοινωνικών φρονημάτων από την Εύα Καϊλή και επιστροφή στον Γράμμο και το Βίτσι. Η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ παίρνει θέση στην αντικομμουνιστική μανία ΕΕ και εγχώριας Δεξιάς με κείμενο της που μας αναφέρει ότι οι κομμουνιστές σκότωσαν τον Παππού της. (Μπορείτε να το διαβάσετε εδώ )
Δεν μας λέει όμως η Έυα Κα'ι'λή όμως, τι κακό έκανε στην Κατοχή ο παππούς της και τον σκότωσαν οι παλιοκομμουνιστές ;;; Κι επειδή μιλάμε για τον εμφύλιο σε ποιά μεριά του λόφου βρισκόταν ο πρόσφυγας παππούς της, εκείνη των εθνικοφρόνων - ταγματασφαλιτών - Γερμανοτσολιάδων ή σε εκείνη της Αντίστασης του λαού πρός τον κατακτητή. Και αφού ο παππούς της δεν σκοτώθηκε σε καμιά μάχη, που οι σφαίρες έπεφταν βροχή και απο τις δύο μεριές, για ποιό άλλο λόγο να τον σκοτώσουν. Δεν γίνεται να ξύπνησαν ένα πρω'ί' οι παλιοκομμουνιστές να νίφτηκαν, να ντύθηκαν και να είπαν τι να κάνουμε σήμερα, δέν πάμε μια βόλτα να σκοτώσουμε τον παππού της Έυας. Απ' ότι ξέρω όμως οι κομμουνιστές στην κατοχή κυνηγούσαν μαυραγορίτες και δοσίλογους.
Και με τον
χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ δεν γίνεται.

Ευτυχώς "σοσιαλίστρια" κυρία Εύα που υπάρχει ακόμη ανθρωπιά και φιλάνθρωποι κι επενδυτές σαν τον κύριο Μηλιώνη, για να παρηγορούν όσους επλήγησαν από τους κομμουνιστές. Άτιμα πλάσματα τελικά αυτοί οι κομμουνιστές, αφού έβαλαν φωτιά και έκαψαν το σπίτι της Καϊλή, και σκότωσαν και τον παππού της! Είναι ενδιαφέρον πάντως, ότι αυτός ο ιστορικός αναθεωρητισμός, ο οποίος δίνει πανευρωπαϊκά ένα σωρό ελαφρυντικά στους δωσίλογους και τους συνεργάτες των ναζί, εκφέρεται ειδικά στην Ελλάδα από τη Νέα Δημοκρατία και άλλα συντηρητικά και νεοφιλελεύθερα κόμματα, όπως και από επιφανή στελέχη της εγχώριας....''Σοσιαλδημοκρατίας''. Δεν ξέρω βέβαια αν αυτή η δήλωση αντικομμουνισμού της Κα'ι'λή ήταν στο πλαίσιο του περάσματός της στη ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη, όπως εξάλλου είναι έτοιμο να κάνει και όλο το Βενιζελικό - εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ. Θα δείξει....

Υ.Γ. Όσο και να θέλετε κάποιοι και κάποιες να ξεπλύνετε το βρώμικο και φασιστικό παρελθόν σας δεν το αφήνουν αυτό ούτε η ιστορική μνήμη,αλλά ούτε και....οι λεκέδες του λαδιού (και του αίματος των αθώων) πάνω στους οποίους κάνατε περιουσία !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: