Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΚΑΙ....ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΑΡΛΕΤ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΛΑΓΗ ΕΥΤΥΧΙΑΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Η ΣΚΑΡΛΕΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ !!! [ video ]

Σε τυχερή για τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, αποδεικνύεται η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, καθώς μετά την επιτυχή έξοδο της χώρα μας από τα μνημόνια, άλλο ένα όνειρο του Έλληνα υπουργού γίνεται πραγματικότητα. Στην Άρτα από το περασμένο Σάββατο , βρίσκεται η Σκάρλετ Γιόχανσον για προγραμματισμένο της ραντεβού με τον Efklidis όπως πολύ όμορφα προσφωνεί τον Έλληνα υπουργό, και που παρά τη διακριτική στάση που κράτησε, η παρουσία της δεν πέρασε απαρατήρητη.
Η συνάντηση μεταξύ της Σκάρλετ Γιόχανσον και του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, πραγματοποιήθηκε χθές το βράδυ στο γραφικό «Σαϊτάν Παζάρ» του Στάθη Γουρνάρη όπου μαζί με φίλους του γευμάτισε σε χαλαρή διάθεση.
Μάλιστα στο t-shirt που φορούσε, υπήρχε μία στάμπα με τον ίδιο και τη Σκάρλετ Γιόχανσον ως… ζευγάρι, με τον ίδιο τον υπουργό να αναφέρει ότι του το έχουν κάνει δώρο φίλοι του στα γενέθλιά του….

Στόχος αυτής της συνάντησης αποτέλεσε η προσέγγιση των δύο πλευρών, σε σχέση με τις δηλώσεις του υπουργού και την επιθυμία του να βγεί για ένα κοκτέιλ μαζί της.
Σύμφωνα με πηγές του patrinaki blogspot, η Σκάρλετ και ειδικά η μητέρα της ζητούν συγκεκριμένες δεσμεύσεις από τον υπουργό, προκειμένου να αποφασιστεί η διαμονή της στην Αθήνα τις επόμενες μέρες. Δηλαδή θέλουν διαβεβαιώσεις ότι θα διατυπωθεί και επίσημα η πρόταση και προπάντων τι σκοπό έχει ο ίδιος, μετά το πέρας αυτού του πολυπόθητου ραντεβού.

Ενδεχόμενη πρόταση γάμου είναι το μέγιστο που θα μπορούσε να αποφασιστεί σήμερα, ωστόσο αν τελικά αποφασιστεί, θα πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη, αφού θα διατηρήσει το ενδιφέρον της STAR για την παραμονή της μόνιμα στην Ελλάδα απαρνούμενη για πάντα την καριέρα της στο HOLLYWOOD.

Δεν υπάρχουν σχόλια: