Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

ΠΑΤΡΑ : ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ - ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ....ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ !!!

Ξεκίνησε το ''κόλπο γκρόσο'' της διαπλοκής για επηρεασμό της κοινής γνώμης στα δημοτικά πράγματα της Πάτρας.
Ενώ μέχρι τώρα έχουν γίνει τέσσερις δημοσκοπήσεις για το δήμο Πατρέων και καμία δεν δημοσιεύθηκε (όμως, ακόμα κι αυτοί που τις πλήρωσαν παραδέχθηκαν πως ο Πελετίδης είναι πρώτος και με διαφορά) απόψε διέρρευσαν στο διαδίκτυο ότι έγιναν γνωστά ορισμένα στοιχεία πρόσφατης δημοσκόπησης. Σύμφωνα με αυτά πρώτος έρχεται ο Πελετίδης, δεύτερος ο Χριστόπουλος και τρίτος ο Αλεξόπουλος.
Στοιχεία με αριθμούς δεν δημοσιεύονται, αλλά οι δήθεν αναλυτές έβγαλαν και τα πιθανά δίδυμα του β΄γύρου. Θα είναι, λένε, στον β΄γύρο ο Πελετίδης με τον Χριστόπουλο (ήταν οι δυο τους το 2014) ή με τον Αλεξόπουλο.
Επισημαίνουν ότι στο δίδυμο Πελετίδης – Χριστόπουλος , κερδίζει ο Πελετίδης, ενώ στο δίδυμο Πελετίδης – Αλεξόπουλος συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες νίκης ο Αλεξόπουλος !

Στο σκεπτικό των ''εκτιμητών'' γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στον Αλεξόπουλο, ότι δήθεν εμφανίζει δυναμική (ακόμα ούτε την υποψηφιότητά του δεν τολμά να ανακοινώσει) και ότι θεωρείται βέβαιο πως θα καταφέρει να περάσει δεύτερος, υποσκελίζοντας τον Χριστόπουλο της ΝΔ.
Δηλαδή, όπως γίνεται αντιληπτό, η διαπλοκή που πατρονάρει το ''πασοκομπεκίρικο'' ψηφοδέλτιο, το εμφανίζει τρίτο, αλλά κάνοντας φακιρικά το βγάζει πρώτο !!!
Η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική και αυτή τη γνωρίζουν καλά όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι και τα επιτελεία τους.
Κι αφού ''αρχίζει το ματς'' η αλήθεια πρέπει να ειπωθεί. Λοιπόν, δεύτερη Κυριακή, με βάση τις μέχρι τώρα μετρήσεις, δύσκολα θα υπάρξει, καθώς ο Πελετίδης φαίνεται να καθαρίζει από τον α΄γύρο !!!
Από την πρώτη δημοσκόπηση φάνηκε πως ο Πελετίδης φλερτάρει με την αυτοδυναμία, ενώ ίδια εικόνα υπήρξε και σε όλες τις δημοσκοπήσεις που έγιναν και δεν τις δημοσίευσαν ώστε να μην πέσει το ηθικό των αντιπάλων του.

Ρεπόρτερ
Γκαιμπελίσκος (αρσενικό)
Υποτιμητικός χαρακτηρισμός που αποδίδεται σε άνθρωπο που προπαγανδίζει μία γνώμη / άποψη / ιδέα με ύπουλα μέσα, χρησιμοποιώντας ψεύτικα στοιχεία και την τακτική της επανάληψης συνεχώς των ίδιων πραγμάτων, για να πείσει όλο και περισσότερους (έχει αποδοθεί στον Γκαίμπελς η χρήση της τακτικής: «πες, πες, στο τέλος κάτι θα μείνει»)
Βικιλεξικό

Δεν υπάρχουν σχόλια: