Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΙΝΑΛ....ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ !!! [ video ]

Από το βήμα της επετειακής εκδήλωσης, στο γήπεδο του Σπόρτινγκ, για τον ένα χρόνο του Κινήματος Αλλαγής, η Φωφώ Γεννηματά κατέστησε σαφές πως δέκα σχεδόν χρόνια μετά την  επιλογή των μνημονίων η λύση δεν είναι ούτε η μιζέρια και η φτώχεια του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε το ρίσκο και το άλμα στο κενό της δεξιάς παλινόρθωσης !!! Η απαίτηση της αλλαγής γίνεται πια κυρίαρχη στην χώρα μας !!! Είναι η ώρα για εθνική κοινωνική αφύπνιση !!! Είναι η ώρα να πάρει ο λαός την κατάσταση στα χέρια του !!!
Παρουσία, μεταξύ άλλων, του Γ. Παπανδρέου, του Β.Βενιζέλου, του Γ. Καμίνη, του Θ. Θεοχαρόπουλου, βουλευτών και περίπου 2000 στελεχών του ΚΙΝΑΛ η Φωφώ Γεννηματά πρόσθεσε ότι «… με αλλαγή των συσχετισμών μπορούμε να είμαστε ο καταλύτης των πολιτικών εξελίξεων. Στις ερχόμενες εθνικές εκλογές ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής σημαίνει ένα ηχηρό όχι στις πολιτικές των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και της ΝΔ. Όχι στο χθες. Όχι στη συντήρηση. Σημαίνει ένα ισχυρό ΝΑΙ σε προοδευτική αλλαγή. Δεν είμαστε ο τρίτος πόλος. Είμαστε ο μόνος δρόμος για μια πραγματικά προοδευτική διακυβέρνηση. Με σαφή στρατηγική και νέους εθνικούς στόχους. Μια νέα διακυβέρνηση που θα ενώνει αντί να διχάζει. Στις ερχόμενες εκλογές, ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής σημαίνει ένα μεγάλο ΝΑΙ, σε ένα καινούργιο όραμα. Σε μια Αλλη Ελλάδα.
Δεσμεύτηκε για:
Αξιοπρέπεια στον Συνταξιούχο.
Αξιοπρέπεια για τον Εργαζόμενο.
Αξιοπρέπεια για τον 'Ανεργο.
Αξιοπρέπεια για τον Μικρομεσαίο.
Αξιοπρέπεια για τον Αγρότη.
Αξιοπρέπεια για τα Νοικοκυριά.
Αξιοπρέπεια για τον νέο 'Ανθρωπο.
Αξιοπρέπεια στον Κοινωνικά Αδύναμο.
Με αξιοπρεπή διαβίωση και μέτρα ένταξης του στην ενεργό κοινωνική ζωή.
Κάνουμε το πρώτο βήμα. Αυτές οι προτάσεις αποτελούν για μας τη....''βάση για ένα Πρόγραμμα Προοδευτικής Διακυβέρνησης του τόπου'', είπε η Φωφώ Γεννηματά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: