Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

ΛΑΓΕ....ΜΑΔΑΣ !!! [ video ]

Δεν είναι τόσο μακρινές οι εποχές που ο νυν αντιπρόεδρος της ΝΔ (ορισμένος προσωπικά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη) ως βουλευτής του ΛΑΟΣ ωρυόταν στα κανάλια της τηλεοπτικής ακροδεξιάς και αναμασούσε την προπαγάνδα περί μη ύπαρξης νεκρών στο Πολυτεχνείο, χωρίς ίχνος αιδούς. 
Με αδέκαστο ύφος, δε, ανακοίνωνε το ''πόρισμα'' και διαβεβαίωνε τους τηλεθεατές πως δεν υπήρξε ούτε ένας νεκρός στο Πολυτεχνείο, παρακάμπτοντας και τα πλέον επίσημα στοιχεία που καταγράφουν 24 πλήρως διαπιστωμένους θανάτους και άλλες 16 περιπτώσεις. Στο βίντεο  που ακολουθεί, ο  ''αντιπρόεδρος'' της Ν.Δ. επαναλαμβάνει ότι το Πολυτεχνείο είναι ένας μύθος πάνω στον οποίο στηρίχτηκε η ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς... ακριβώς δηλαδή τα ίδια που λένε οι νεοναζί και πολλά άλλα στελέχη της ακροδεξιάς Νέας Δημοκρατίας. Τις ίδιες χυδαιότητες εκτόξευσε και ο χρυσαυγίτης Γιάννης Λαγός από το βήμα της Βουλής, επιβραβεύοντας και τα ιδιωτικά σχολεία που δεν θα τιμήσουν την ιστορική επέτειο του Πολυτεχνείου. 

1 σχόλιο:

Γκαγκάριν είπε...

...Το ανησυχητικότερο είναι βέβαια πως ο Σύνδεσμός
Ιδιωτικών Σχολείων όχι απλώς δεν καταδίκασε ή δεν τήρησε τις στοιχειώδεις αποστάσεις από τη δήλωση Λαγού, αποδεχόμενος ουσιαστικά μέσω της σιωπής τα φασιστικά εύσημα, αλλά με περισσή σπουδή έσπευσε να στοχοποιήσει το συνδικαλιστικό όργανο των εκπαιδευτικών των ιδιωτικών σχολείων, που έφερε το θέμα στη δημοσιότητα με καταγγελία και λίστα των εκπαιδευτηρίων που παρακάμπτουν ή υποβαθμίζουν τον εορτασμό...
https://gkagkarin.blogspot.com/2018/11/blog-post_51.html