Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

ΠΑΤΡΑ : ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΦΕΡΝΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΑΤΡΕΩΝ !!!

78.567 ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ… ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ !!!
Τάραξε τα πολιτικά νερά της Πόλης η πρόταση του Γ. Αλεξόπουλου που με ενυδρεία και μαρίνα mega yacht τάζει 7.000 θέσεις εργασίας !!!
Στην πρόκληση απάντησε αμέσως ο Ν. Νικολόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε ότι είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με Αμερικάνους επενδυτές για τη δημιουργία πάρκου της Disneyland στην Πάτρα και πέντε μεγάλους ουρανοξύστες διακοσίων ορόφων….. 14.000 θέσεις εργασίας !!!
Όλα αυτά, δεν τα άφησε ασχολίαστα ο Γ. Ρώρος που δήλωσε πως έχει τη δέσμευση από την κυβέρνηση ότι στην Πάτρα θα κατασκευαστούν οι εγκαταστάσεις της ελληνικής διαστημικής υπηρεσίας, πλατφόρμες εκτόξευσης, εκπαίδευση αστροναυτών, ερευνητικά κέντρα κτλ., σε περιοχή, που για λόγους ασφάλειας, δεν ανακοίνωσε……. 20.000 θέσεις εργασίας !!!
Ο Ν. Παπαδημάτος συμφώνησε με όλα τα παραπάνω και επιπλέον κάλεσε σε συνεργασία ανακοινώνοντας ότι έχει δέσμευση του Κ. Μητσοτάκη ότι στην Πάτρα θα δημιουργηθούν δυο μεγάλα κέντρα εκπαίδευσης ανδρών των ΜΑΤ όπου θα φοιτήσουν 100.000 εκπαιδευόμενοι που θεωρούνται απαραίτητοι για την εφαρμογή του προγράμματος της Ν.Δ.
Ο Α. Χρυσανθακοπουλος εξήγγειλε την κατασκευή Jurassic Park στην περιοχή του ανατολικού πάρκου..... 10.000 θέσεις εργασίας !!!
Ο Γ. Ρωρος επανήλθε και ανακοίνωσε ότι οι επόμενοι Ολυμπιακοί αγώνες θα γίνουν στην Πάτρα.... 300.000 θέσεις εργασίας !!!

Ο Ν. Νικολόπουλος χαρακτήρισε όλα αυτά ημίμετρα και ανακοίνωσε τη μόνιμη διεξαγωγή στην Πάτρα των Χειμερινών Ολυμπιακών αγώνων.... 200.000 θέσεις εργασίας !!!
Τέλος, ο Γ. Αλεξόπουλος έκλεισε τη δημοπρασία ανακοινώνοντας ότι στις αλλεπάλληλες επαφές του με τον Αμερικανό Πρέσβη πέτυχε να δημιουργηθεί στην Πάτρα ένα μεγάλο γήπεδο μπάσκετ που θα διεξάγονται αγώνες του ΝΒΑ και οι τελικοί της Ανατολής.... 24.000 θέσεις εργασίας !!!

Μιλάμε για μεγάλο δούλεμα…. η απάντηση στις 26 Μαΐου, που κάποιοι....θα πάνε στην ανεργία και....κάποιοι στις δουλειές τους....
Στέλιος Παλαρμάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: