Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

ΠΑΤΡΑ : ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΡΩΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΟΣ. ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ''GROOM'' ΣΤΟ MOXY PATRA MARINA !!!

Στην ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης ''ΩΡΑ Πατρών'' του Γιώργου Ρώρου και του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με τα εγκαίνια του ξενοδοχείου Moxy στα οποία παρέστη ο δημαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και ο Αμερικανός Πρέσβης τονίζει:
Περισσεύει η υποκρισία και το θράσος του απερχόμενου Δημάρχου, Κώστα Πελετίδη ο οποίος λίγες ημέρες μετά το «σόου» στην πλατεία Γεωργίου με το πανό εναντίον του «εχθρού της πόλης», Αμερικανού Πρέσβη βρέθηκε μαζί του «χέρι-χέρι» στα εγκαίνια ξενοδοχειακής μονάδας στην Πάτρα, αμερικανικών συμφερόντων. Ο επικεφαλής της ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ, υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων, Γιώργος Ρώρος δήλωσε «η δημοτική Αρχή σ’ ένα πρωτοφανές ρεσιτάλ υποκρισίας «καλωσόρισε» τον ανεπιθύμητο κατ’ άλλα Αμερικανό Πρέσβη και καταδέχτηκε να την εκπροσωπήσει ο Δήμαρχος σε επιχείρηση αμερικανικών συμφερόντων. Αιδώς Μαιζώνος… Ουαί υμίν γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές. Έως εδώ!.. Η πόλη δεν μπορεί να λειτουργεί υπό τη σκέπη του Περισσού. Ο άνθρωπος που πριν από λίγες ημέρες κατήγγειλε με καυστικές ανακοινώσεις και ακτιβίστικες ενέργειες λαϊκισμού την Αμερική, τώρα την… προσκυνά… Έστω και προεκλογικά οι μάσκες έπεσαν, αποκαλύπτοντας την πολιτική γύμνια, αλλά και τις στείρες ιδεοληψίες που κρατούν όμηρο την πόλη τα τελευταία τέσσερα και πλέον χρόνια. Ο συνδυασμός μας εξ αρχής είχε καταγγείλει τη στάση του Δημάρχου, επισημαίνοντας πως δεν μπορεί να λειτουργεί υπό τις υποδείξεις του κομματικού του προϊσταμένου. Οφείλει να δώσει μία ξεκάθαρη απάντηση στους Πατρινούς, διαφορετικά οι εν θερμώ κινήσεις καθ’υπόδειξην του ΚΚΕ προκαλούν σύγχυση και επιφέρουν ακυβερνησία στην πόλη».
Εξ άλλου δεν μας εκπλήσσουν οι παλινωδίες του ΚΚΕ, το οποίο δεν ψήφισε κανένα από τα θετικά μέτρα, όπως η 13η σύνταξη, η κατάργηση του υποκατώτατου μισθού, αλλά και οι 120 δόσεις οι οποίες εκτός των άλλων θα «απεγκλωβίσουν» περισσότερους από 80.000 ελεύθερους επαγγελματίες που λόγω οφειλών δεν μπορούσαν να πάρουν καν σύνταξη.
Γιώργος Ρώρος

Η ανακοίνωση της Dimand για τα εγκαίνια του Moxy

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Dimand για τα εγκαίνα του ξενοδοχείου Moxy Patra Marina αναφέρει τα εξής: "Οι διοικήσεις της Dimand και της Εθνική Πανγαία ΑΕΕΑΠ και οι κ.κ. Δ. Ανδριόπουλος και Α. Καρυτινός,
θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους στα χθεσινά εγκαίνια του ξενοδοχείου Moxy Patra Marina και ιδιαιτέρως τον αξιότιμο κ. Δήμαρχο Πατρέων και επίτιμο προσκεκλημένο κ. Κ. Πελετίδη, ο οποίος προέβη στην έναρξη της τελετής με το παραδοσιακό κόψιμο της κορδέλας.
Θα θέλαμε επίσης να αναφερθούμε ιδιαιτέρως και να ευχαριστήσουμε τον κ. Αντιπεριφερειάρχη, τους υποψήφιους Δημάρχους καθώς και τους θεσμικούς φορείς και αξιωματούχους που παραβρέθηκαν στη χθεσινή εκδήλωση.
Η πλήρης ανακατασκευή του ξενοδοχείου αποτέλεσε μία επένδυση τάξεως 8,0 εκ. ευρώ και δημιούργησε 40 περίπου μόνιμες θέσεις εργασίας, ενώ παράλληλα είναι σε εξέλιξη η δημιουργία ενός ξενώνα νεότητας επί της οδού 28ης Οκτωβρίου (τέως Καρόλου) προϋπολογισμού 3,5 εκ. ευρώ.

Αναφορικά με σημερινά δημοσιεύματα του τοπικού τύπου, τα οποία αναφέρουν ότι ο κ. Δήμαρχος από κοινού με τον κ. Πρέσβη των ΗΠΑ εγκαινίασαν ξενοδοχείο αμερικάνικων συμφερόντων, θα θέλαμε να τα διαψεύσουμε και να διευκρινίσουμε τα εξής:
Το ξενοδοχείο καθώς και η διαχείρισή του ανήκουν 100% σε ελληνική εταιρεία και η χρήση του ονόματος Moxy αφορά στις λειτουργικές προδιαγραφές και το παγκόσμιο σύστημα κρατήσεων της Marriott International.
Επίτιμος προσκεκλημένος να τελέσει τα εγκαίνια ήταν ο κ. Δήμαρχος Πατρέων και μόνο. Η χθεσινή παρουσία του κ. Πρέσβη καθώς και άλλων προσώπων της πολιτικής στο ξενοδοχείο ήταν συμπτωματική και συνέπεσε με άλλες υποχρεώσεις τους στην πόλη.
Σε κάθε δε περίπτωση, θεωρούμε τιμή μας που όλοι επισκέφθηκαν το Moxy Patra Marina." Πληροφορίες που αναφέρονται σε παραίτηση του Γιώργου Ρώρου από την διεκδίκηση του Δημαρχιακού αξιώματος και την ανάληψη καθηκόντων Groom στο ''Moxy Patra Marina'' ερευνώνται.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: