Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ Η ΤΕΡΕΖΑ ΜΕ'Ι' !!! [ LIVE ]

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς η Τερέζα Μέι αναμένεται να ανακοινώσει την παραίτησή της από τον πρωθυπουργικό θώκο, εν μέσω των διενέξεων για το Brexit.
Την πιθανή παραίτησή της από την πρωθυπουργία του Ηνωμένου Βασιλείου αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα η Τερέζα Μέι, εν μέσω των έντονων πολιτικών αναταράξεων για το Brexit.
Μάλιστα, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, αρκετοί πολίτες έχουν ήδη συγκεντρωθεί έξω από τη «Downing Street», αναμένοντας τις επίσημες ανακοινώσεις της πρωθυπουργού.
Υπενθυμίζεται ότι το Κόμμα των Συντηρητικών διέρχεται νέα κρίσης, μετά την απόφαση της Μέι να υποβάλει ένα νέο, αναθεωρημένο νομοσχέδιο για τη Συμφωνία Αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ωστόσο, η κίνηση αυτή προκάλεσε τις αντίθετες του προσδοκώμενου αντιδράσεις, καθώς αρκετοί βουλευτές και αξιωματούχοι των Τόρις αποδοκίμασαν την προτεινόμενη συμφωνία.
Οι κυριότερες αντιδράσεις εστιάζουν στην πρόβλεψη για τη διεξαγωγή ειδικής ψηφοφορίας στη Βουλή των Κοινοτήτων, η οποία θα μπορούσε να προλειάνει το έδαφος για την πραγματοποίηση ενός δεύτερου δημοψηφίσματος για το Brexit.

Δεν υπάρχουν σχόλια: