Τρίτη 21 Μαΐου 2019

ΟΤΑΝ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ....ΕΝΩΝΕΙ !!! [ video ]

«Ο Βελόπουλος είναι ακριβώς αυτό που βλέπεις. Είναι ένας καραφλός που πουλάει φάρμακα για την καράφλα και επιστολές του Ιησού Χριστού»!
Ακόμα γελάμε με τους φασίστες που όταν φαγώνονται μεταξύ τους λένε απίστευτα πράγματα ο ένας για τον άλλον. Ποιος είπε την παραπάνω κορυφαία πρόταση; Ο Φαήλος Κρανιδιώτης στη συνέντευξη τύπου για τις ευρωεκλογές, όταν ρωτήθηκε γιατί δεν προχώρησε η συνεργασία του με τον Βελόπουλο. Μάλιστα ο Κρανιδιώτης πρόσθεσε ότι τον φύλαξε ο Θεός και δεν συνεργάστηκε με τον Βελόπουλο.
Δεν μας αρκεί να ψηφίσουμε τους φασίστες που κουβαλάνε μαζί τους η Νέα Δημοκρατία, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ !!! Εμείς ψηφίζουμε για να εκλέξουμε αυθεντικούς φασίστες γιατί αυτούς ξέρουμε, αυτούς εμπιστευόμαστε και αυτοί μας αξίζουν !!!
Ψήφος στο Βελόπουλο, στον Κρανιδιώτη  και στους πολιτευτές τους λοιπόν και που ξέρετε….μπορεί εκτός από χειρόγραφες επιστολές του Ιησού Χριστού να σας πουλήσουν και λίγο από το κρασί στο οποίο μετέτρεψε το νερό ο Χριστός στον γάμο της Κανά της Γαλιλαίας και λίγα από τα πέντε ψωμιά και τα δύο ψάρια τα οποία πολλαπλασίασε ο Ιησούς και τάισε 5.000 ανθρώπους στο βουνό της Τιβεριάδας !!!
Εμείς γελάμε με αυτούς και ο Βελόπουλος, ο Κρανιδιώτης, ο Λεβέντης και άλλοι παρόμοιοι....''γελούν με όσους ετοιμάζονται να τους ψηφίσουν''......  agkida

Δεν υπάρχουν σχόλια: