Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

''ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ''.....ΔΙΑ ΠΑΣΑΝ ΝΟΣΟΝ ΚΑΙ ΠΑΣΑΝ ΜΑΛΑΚΙΑΝ !!! [ video ]

Βρέθηκαν χίλιες φιάλες παλαιωμένου κρασιού δύο χιλιάδων χρόνων σε κελάρι στην Κανά της Γαλιλαίας. Το κρασί σύμφωνα με τους ερευνητές είναι ξινόμαυρο και προέρχεται από το νερό, το οποίο ο Ιησούς Χριστός μετέτρεψε σε κρασί στο γάμο της Κανά!
Οι χίλιες φιάλες παλαιωμένου κρασιού από τον γάμο της Κανά περιήλθαν στην κατοχή του γνωστού πωλητή των χειρόγραφων επιστολών του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού. Έτσι οι πιστοί θα έχουν την τύχη ο Κυριάκος να τους πουλήσει εκτός από χειρόγραφες επιστολές του Ιησού και κρασί από το θαύμα του Χριστού στην Κανά! Αυτοί που ανησυχούν ότι θα εξαντληθούν οι χίλιες φιάλες του παλαιωμένου κρασιού από τον γάμο της Κανά, θα πρέπει να πάψουν να ανησυχούν. Ο Κυριάκος θα μεγαλώσει το θαύμα και θα αυξήσει με θαυματουργικό τρόπο τις φιάλες του κρασιού, ώστε κανένας, που θέλει να προμηθευτεί το κρασί του θαύματος, να μη μείνει παραπονεμένος. Αλλά στην πώληση δεν θα βγάλει ο Κυριάκος μόνο το κρασί από τον γάμο της Κανά! Προσεχώς θα πουλήσει και ψάρια και άρτο από το θαύμα στο βουνό της Τιβεριάδας, όπου ο Ιησούς Χριστός πολλαπλασίασε δύο ψάρια και πέντε ψωμιά με τα οποία τάισε πέντε χιλιάδες ανθρώπους!
Βελόπουλος....
Από τον ζωμό της πικραγγουριάς το '52, στο νερο του Καματερού το '76 και ακολουθως στην φραπελιά της Δρούζα το '07 και απο κει στο Τελοπόν του....ευρωβουλευτή Βελοπουλου εν ετει 2019. Όντας ο ίδιος καραφλός διαφημίζει και πουλάει φάρμακο κατά της καράφλας.
Αυτός ο τσαρλατάνος, που πουλούσε επιστολές του Ιησού (και μετά δεν το θυμόταν), είναι μισό βήμα πριν μπει στη Βουλή (2,8% του δίνει η τελευταία δημοσκόπηση). Μας δουλεύει χωρίς ίχνος ντροπής, αλλά εμείς θα τον επιβραβεύσουμε με έναν βουλευτικό μισθό. Αντιμετωπίζουμε για μία ακόμη φορά το ψηφοδέλτιο ως χαρτί υγείας και αντί για βουλευτές επιλέγουμε διασκεδαστές.
Είναι κρίμα κι άδικο.
Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο, εκτός από το να ενημερώσουμε συγγενείς φίλους και γνωστούς πόσο, μα πόσο, θεομπαίχτης, ψεύτης και απατεώνας είναι. Διαφορετικά

Καλή ψήφο, καλή όρεξη, στην υγειά σας και καλή χώνεψη !!!
agkida

Δεν υπάρχουν σχόλια: