Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

ΜΕ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΝ ΠΑΙΔΑΡΟ....ΠΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ !!! [ video ]

Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες σχετικά με την τοποθέτηση του δημοσιογράφου Γιάννη Πρετεντέρη στην θέση του Προέδρου του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.
Το Μέγαρο Μουσικής, το οποίο, από το 2016 έχει κρατικοποιηθεί και τη διαχείριση του έχει αναλάβει το δημόσιο από τους Λαμπράκη & Ψυχάρη. Το οποίο, ανέκαθεν αποτελούσε άντρο των κομματικών προσλήψεων κυβερνητικών και μη στελεχών.
Το Μέγαρο Μουσικής, που είχε συνάψει δάνεια ύψους 250 εκ. ευρώ με εγγύηση τις τσέπες των φορολογουμένων. Δάνεια, το ανεξάντλητο κεφάλαιο (όχι τόκοι) των οποίων το 2017 ήταν 112 εκ. ευρώ και εξοφλούν τώρα οι φορολογούμενοι με αποφάσεις και των κυβερνήσεων ΝΔ παλιότερα και μετέπειτα ΣΥΡΙΖΑ.
Το Μέγαρο Μουσικής, το οποίο μαζί με το «αδερφάκι» του της Θεσσαλονίκης, λαμβανουν 6 εκ. ευρώ κρατικές επιχορηγήσεις, από τις τσέπες των φορολογουμένων.

Γιατί, όταν οι ολιγάρχες βρίσκονται σε θέση που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να αποπληρώσουν τα χρέη τους, οι εκάστοτε κυβερνήσεις τρέχουν να τους «διασώσουν» με τα χρήματα των φορολογουμένων.
Αυτό το Μέγαρο Μουσικής, το οποίο από το 2016 είχε ως Πρόεδρο διορισμένο από τον ΣΥΡΙΖΑ τον Νίκο Θεοχαράκη, αποκτά νέο Πρόεδρο, τον Γιάννη Πρετεντέρη.
Γιατί… με κολλητό τον παίδαρο μέχρι και Πρόεδρος στο Μέγαρο!   Jo Di   

Δεν υπάρχουν σχόλια: