Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

ΠΑΤΡΑ : 11ο P.I.C.K. ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ !!! [ video ]

Η μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού πλησιάζει και το κέντρο της Πάτρας είναι έτοιμο να υποδεχθεί για 11η συνεχή φορά το PICK, βάζοντας την αγωνιστική του φορεσιά, καθώς οι κεντρικοί δρόμοι μετατρέπονται σε πίστα αγώνων καρτ. Μικροί και μεγάλοι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν παράλληλες δράσεις και εκδηλώσεις που θα γίνουν στο πλαίσιο της διοργάνωσης. Σήμερα 14 και αύριο 15 Σεπτεμβρίου, είναι οι ημέρες που η  Πάτρα, πατάει ''γκάζι'' και κινείται σε ρυθμούς της ταχύτητας και της δεξιοτεχνίας.
Το αγωνιστικό πρόγραμμα ανοίγει σήμερα Σάββατο (14/9) με το κλείσιμο των εμπορικών μαγαζιών, με τα καρτ να μπαίνουν στην πίστα για τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές, λίγο μετά τις 2.
Οι αγώνες και τα events θα διεξαχθούν σε ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή 920 μέτρων που θα  διασχίζει τους κεντρικότερους άξονες της πόλης. Εκκίνηση από την πάνω πλευρά της πλατείας Γεωργίου Α΄ – Κορίνθου – Αγίου Νικολάου – Μαιζώνος – πλατεία Γεωργίου Α΄ – Μαιζώνος – Πατρέως – Κορίνθου και τερματισμός στην πλατεία Γεωργίου Α΄.

Δεν υπάρχουν σχόλια: