Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ Ο ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ....ΠΟΙΟΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΛΕΙΔΙΑ !!! [ video ]

Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό έχει βάλει η αποκάλυψη πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκοπεύει να επιχειρήσει ανασχηματισμό της κυβέρνησης, βάζοντας σε υπουργεία - κλειδιά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκοπεύει να προτείνει το υπουργείο Ναυτιλίας στον Φώτη Κουβέλη και το υπουργείο Υγείας στον Ανδρέα Λοβέρδο.

Το σκεπτικό του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι πως ο Φώτης Κουβέλης και ο Ανδρέας Λοβέρδος πάνε σε όποιο κόμμα τους δίνει καρέκλα, οπότε θα πετάξουν την σκούφια τους από τη χαρά τους που θα γίνουν υπουργοί στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σκοπεύει να

αναθέσει το υπουργείο Εξωτερικών στην Ντόρα Μπακογιάννη, για να αποκαταστήσει την μεγάλη αδικία που έγινε στην Νέα Δημοκρατία, αφού οι νεοδημοκράτες δεν έκαναν πρόεδρο την Ντόρα Μπακογιάννη αλλά τον ίδιο, ο οποίος είναι πιο χαζός κι από αυτήν.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα τοποθετήσει στο υπουργείο Οικονομικών τον Ευάγγελο Βενιζέλο, αναγνωρίζοντας την προσπάθειά του να μην πάει φυλακή για εγκλήματα κατά της χώρας.

Θέσεις κλειδί στην νέα κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα έχουν οι πρώην πρωθυπουργοί Κώστας Σημίτης, Κώστας Καραμανλής, Γιώργος Παπανδρέου και Αντώνης Σαμαράς, με αποτέλεσμα όλοι να κάνουν λόγο για μια κυβέρνηση All Star,
που θα μπορούσε να χτυπήσει και τον τίτλο του NBA.

Τοποθετώντας στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταφέρνει να πλαγιοκοπήσει τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ,


που δεν θα μπορούν να βρουν καλούς νέους παίκτες, αφού η μεταγραφική περίοδος έχει λήξει. Παράλληλα, με αυτό τον τρόπο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αποδείξει πως δεν έχει καμία σημασία ποιο κόμμα και ποιοι πολιτικοί είναι στην κυβέρνηση - αφού η Ελλάδα είναι προτεκτοράτο - οπότε θα πρέπει να μείνει αυτός πρωθυπουργός για πάντα γιατί έχει πιο συμπαθητική φάτσα από τη βλακόφατσα του Αλέξη.
Ο Αλέξης Τσίπρας σκοπεύει να απαντήσει στην κίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, ξαναπαίρνοντας στoν ΣΥΡΙΖΑ τον Γρηγόρη Ψαριανό

αλλά και τον Γιώργο Βρούτση που μένουν ελεύθεροι από την Νέα Δημοκρατία

ενώ σκοπεύει να χτυπήσει ακόμα τον Βασίλη Λεβέντη και τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος ετοιμάζεται να σπάσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό γιατί οι νέοι Αμερικανοί παίκτες του Θρύλου αρνούνται να του δένουν τα κορδόνια του. Με αναφορές από pitsirikos

Δεν υπάρχουν σχόλια: