Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ΕΟΔΥ !!! [ video ]

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λέει ψέµατα σε όλη την περίοδο της υγειονοµικής κρίσης. Εµφανίστηκε ως σωτήρας που µε τις επιλογές του µας έσωσε, ενώ απλώς τράβηξε χειρόφρενο στη χώρα. Είπε ψέµατα µάλιστα ότι το έκανε για να προετοιµαστεί η χώρα, ενώ δεν υπήρξε καµιά αλλαγή ενίσχυσης στο δηµόσιο σύστηµα υγείας. Είπε ψέµατα ότι θα άνοιγε τα σύνορα για τον τουρισµό παίρνοντας ταυτόχρονα µέτρα ασφαλείας. ∆εν πήρε κανένα µέτρο. Έκανε ουσιαστικά εισαγωγή κορωνοϊού, ενώ υποχώρησε από κάθε απαραίτητο µέτρο για την ασφάλεια. Η ίδια η Ντόρα Μπακογιάννη οµολόγησε ότι ανοίξαµε τα σύνορα χωρίς µέτρα ασφαλείας γιατί το απαιτούσε το τουριστικό πρακτορείο της TUI. Αυτοί να κερδίσουν, εµείς να πεθάνουµε. Η πρέσβειρα της Ολλανδίας στην Αθήνα απαντώντας ευγενικά σε µια διαµαρτυρία των κατοίκων της Σάµου για την αποχώρηση των Ολλανδών από το νησί είπε ότι αποχωρούν από τη χώρα γιατί δεν τηρούνται µέτρα ασφαλείας ούτε γίνονται τεστ. Ποιος πρωθυπουργός χώρας λέει τέτοια ψέµατα την ώρα που παίζεται ρώσικη ρουλέτα µε τον θάνατο; Ποιος κοροϊδεύει τον κόσµο όχι µε τζούφιες πολιτικές εξαγγελίες, αλλά µε τέτοια αισχρά και επικίνδυνα ψέµατα; Τολµάει να λέει ψέµατα ακόµη και απέναντι στους αριθµούς. Χθές 30/11 ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1044 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 9 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 105271, εκ των οποίων το 53.0% άνδρες.
Για να ακουστούν λιγότερα τα κρούσματα όμως έκαναν μόνο 7 χιλιάδες τεστ. Οι μπλε κολώνες είναι τα τεστ που έγιναν ανά ημέρα.

Οι κόκκινες κολώνες είναι τα τεστ που βγήκαν θετικά ανά ημέρα.
Την Παρασκευή 27/11 με 21061 τεστ ήταν θετικό το 9,56% των τεστ.
Την Δευτέρα 30/11 με 7203 τεστ ήταν θετικό το 14,49% των τεστ.
Είχαμε ΑΥΞΗΣΗ, όχι μείωση. Μην ξαμολυθείτε στους δρόμους από χαρά. Σημείωση: Τα νούμερα είναι του ΕΟΔΥ, μπορείτε να τα συγκρίνετε με τις επίσημες ανακοινώσεις στη σελίδα του. Ημερήσια έκθεση επιτήρησης COVID-19 (30/11/2020)  ΤΟΟΟΟΟΣΟ απατεώνες.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: