Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Ο ΛΑΟΣ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ....ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ !!! [ video ]

Μεγάλος θόρυβος έγινε από την αποκάλυψη της φωτογραφίας στην Πάρνηθα, με τους πολίτες αλλά και ορισμένα πολιτικά κόμματα να απαιτούν πλέον εξηγήσεις από τον....''happy traveller'' πρωθυπουργό και τη σύζυγό του οι οποίοι καταπατώντας κάθε περιορισμό που οι ίδιοι έχουν επιβάλει στον ελληνικό λαό, διασκεδάζουν βολτάροντας στην Πάρνηθα χαριεντιζόμενοι με όποιον συνταντούν χωρίς βέβαια μέτρα προστασίας. Για μία ακόμη φορά η οικογένεια Μητσοτάκη ξεπερνά κάθε όριο του παρελθόντος. Σε όλα αυτά δεν είναι μόνος του, αφού για μία ακόμη φορά η σύζυγός του, η Μαρέβα Αντουανέτα η υπέρκομψη, ξεπερνάει και αυτή τα όποια όρια υπήρχαν.....''Ποιος λογαριάζει μέτρα προστασίας, θρήνο και πένθος''.......

Τι προβλέπει ο νόμος
Πέρα από τα Π.Δ. που αφορούν αποκλειστικά τον Δρυμό της Πάρνηθας, ο νόμος 3937/2011 για τη «διατήρηση της βιοποικιλότητας» προβλέπει στην παρ. 4 του άρθρου 13:

«Δεν επιτρέπεται η κίνηση μηχανοκίνητων οχημάτων εκτός οδικού δικτύου σε οικολογικά ευαίσθητες εκτάσεις, όπως ενδεικτικά, μόνιμες ή εποχικές λίμνες και τέλματα και οι ακτές τους, ο αιγιαλός, οι αμμοθίνες, ποτάμια, ρέματα και ρυάκια, δάση, λιβάδια, βοσκότοποι, οι οικότοποι προτεραιότητας του παραρτήματος Ι της Οδηγίας 92/43/ΕΟΚ, καθώς και σε μονοπάτια που βρίσκονται σε τέτοιες περιοχές.

Εξαιρείται η απολύτως αναγκαία κίνηση για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών και ατυχημάτων, πυρκαγιών, καθώς και για λόγους εθνικής ασφάλειας και άμυνας, καθώς και οχημάτων του φορέα διαχείρισης των περιοχών αυτών. Εξαιρείται επίσης, η απολύτως αναγκαία κίνηση για την πρόσβαση σε καλλιεργούμενες εκτάσεις, για την εξυπηρέτηση της ποιμενικής κτηνοτροφίας και για τη διενέργεια υλοτομιών και τη μεταφορά δασικών προϊόντων ή εργαλείων επαγγελματικής αλιείας και υδατοκαλλιέργειας. Επιτρέπεται επίσης η κίνηση οχημάτων χιονιού σε πίστες χιονοδρομικών κέντρων».

Χθές 30/11 ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1044 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 9 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 105271, εκ των οποίων το 53.0% άνδρες.
Για να ακουστούν λιγότερα τα κρούσματα όμως έκαναν μόνο 7 χιλιάδες τεστ. Οι μπλε κολώνες είναι τα τεστ που έγιναν ανά ημέρα.

Οι κόκκινες κολώνες είναι τα τεστ που βγήκαν θετικά ανά ημέρα.
Την Παρασκευή 27/11 με 21061 τεστ ήταν θετικό το 9,56% των τεστ.
Την Δευτέρα 30/11 με 7203 τεστ ήταν θετικό το 14,49% των τεστ.
Είχαμε ΑΥΞΗΣΗ, όχι μείωση. Μην ξαμολυθείτε στους δρόμους από χαρά. Σημείωση: Τα νούμερα είναι του ΕΟΔΥ, μπορείτε να τα συγκρίνετε με τις επίσημες ανακοινώσεις στη σελίδα του. Ημερήσια έκθεση επιτήρησης COVID-19 (30/11/2020)  ΤΟΟΟΟΟΣΟ απατεώνες.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: