Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ - ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ. ΤΙ....ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ !!! [ video ]

Τα....''υπεύθυνα'' κυβερνητικά στελέχη αρχές Δεκέμβρη, ξεκίνησαν τις βαρύγδουπες δηλώσεις περί του....''σχεδιασμού'' για τον εμβολιασμό του πληθυσμού της χώρας, με παρουσίαση χρονοδιαγραμμάτων, δεσμεύσεων και στόχων. Έκτοτε έχει περάσει σχεδόν μισός χρόνος. Το 93% του πληθυσμού παραμένει ανεμβολίαστο με ευθύνη ακριβώς αυτών των στελεχών. Ο σχεδιασμός τους, ήταν σαφής: στην αρχή του Ιουνίου θα έχουν καταφέρει να εμβολιάσουν έως και το 70% του πληθυσμού. Βρισκόμαστε 40 μέρες πριν την αρχή του Ιουνίου και έχει εμβολιαστεί - και με τις δύο δόσεις - το 7,2%. Θα εμβολιαστεί το υπόλοιπο 63%, σε 40 μέρες; Αντί γι αυτό ακούσαμε το ψέμα «ο εμβολιασμός προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς». Έχοντας καταγράψει το αναποτελεσματικότερο lockdown παγκοσμίως, με τους νεκρούς να αγγίζουν τους 10.000, τα κρούσματα να είναι χιλιάδες σε καθημερινή βάση. Πεθαίνουμε επίσης καθημερινά, κατά δεκάδες. Η κυβέρνηση και ο Μητσοτάκης προσωπικά παίζουν από χθες το έργο «να πάτε να εμβολιαστείτε». Λες και το πρόβλημα είναι ότι δεν θέλει να εμβολιαστεί ο κόσμος. ''Μόλις το 65% στους άνω των 85 έχει εμβολιαστεί'' μας είπαν χθες. Και να τα ρεπορτάζ και να τα ποστ στα σόσιαλ για τους χαζούς και τους ανεύθυνους γέρους. Είναι όμως έτσι; Ας δούμε την ηλικία 75-79, που ο εμβολιασμός της είναι ακόμη σε εξέλιξη (δηλαδή τα νούμερα δεν είναι τελικά και θα αυξηθούν κι άλλο) και όπου έχει εμβολιαστεί το 75%.

Τι συμβαίνει λοιπόν στους άνω των 85, είναι τόσο ατρόμητοι ή όλοι «ψεκασμένοι»; Όχι βέβαια. Αυτό που κρύβουν συνειδητά και ο Μητσοτάκης και οι φορείς της προπαγάνδας του είναι ότι πολύ μεγάλο ποσοστό των άνω των 85, ''ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ'' να πάει να εμβολιαστεί.
Είτε γιατί είναι εντελώς κατάκοιτοι, είτε γιατί είναι μειωμένης κινητικότητας, είτε γιατί άλλων ο εμβολιασμός ξεκίνησε μόλις χθες, όπως μαθαίνω ότι συμβαίνει σε κάτι χωριά της Αιτωλοακαρνανίας.
Και αντί να φτιάξουν κινητές μονάδες που θα τους εμβολιάζουν στα σπίτια τους, έρχονται με παλιανθρωπιά, κυνισμό και ψέματα και δείχνουν με το δάχτυλο τους ανθρώπους που οι ίδιοι άφησαν στο έλεος της τύχης, μόνο και μόνο για να στήσουν το παραμύθι που θα μας πουλήσουν από 'δω και μπρος. Το οποίο είναι «δεν φταίμε εμείς για την πορεία των εμβολιασμών, φταίτε εσείς που δεν εμβολιάζεστε».

Και σ' αυτή τη λογική δίνουμε και το AstraZeneca στους 30άρηδες (που σχεδόν κανείς δεν το δίνει στους κάτω των 60) κι άμα δεν πάτε να το κάνετε θα φταίτε εσείς που είστε ψεκασμένοι.
Μιλάμε για τα χειρότερα καθάρματα από όσους έχουν κυβερνήσει ποτέ αυτή τη χώρα. Μιλάμε για ΑΛΗΤΕΣ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: