Τρίτη 27 Απριλίου 2021

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΜΠΕΕΕΕΕΕΟ !!! [ video ]

Οι υπηρεσίες του Δήμου Βόλου και οι υπηρεσίες της ΔΕΥΑΜΒ, που παραχωρούνται σε εργολάβους, στοιχίζουν λιγότερα χρήματα στον Δήμο από τις προσλήψεις προσωπικού, είχε δηλώσει στο Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου ο....''δήμαρχος'' Α. Μπέος και επιτέθηκε στους συνδικαλιστές, τους οποίους υπερασπίστηκε και ο επικεφαλής της παράταξης της ΛΑΣ Ριζόπουλος. «Εμείς, με όσα κερδίζει το Πανθεσσαλικό και όσα θα λαμβάνουμε για πέντε χρόνια, θα το συντηρούμε και δεν θα το εγκαταλείψουμε, όπως η Πάτρα.  Εμείς θα πάρουμε το στάδιο για πέντε χρόνια υπό όρους», είπε. Όταν η συζήτηση επεκτάθηκε στην διεκδίκηση παραχώρησης του Πανθεσσαλικού. Μάλιστα ο τύπος αυτός που έκαναν και δήμαρχο οι Βολιώτες, ο Αχ. Μπέος, δήλωσε πως για να  αναλάβει ο Δήμος Βόλου τη λειτουργία του ζητεί 450.000 ευρώ χρηματοδότηση και αν δεν δοθούν δεν θα προχωρήσει στην ανάληψη της ευθύνης.
Μάλιστα είχε χαρακτηρίσει τον δήμαρχο της Πάτρας Κ. Πελετίδη «κοπρίτη κομμουνιστή» που εγκατέλειψε το Παμπελοποννησιακό Στάδιο που παραχωρήθηκε στον Δήμο.
Το θέμα όμως είναι ότι όλη η Ελλάδα ξέρει ποιος είναι ο Πελετίδης και ποιος είναι ο Μπέος. Επομένως δε χρειάζεται να πούμε κάτι γι αυτόν τον....''κύριο''.
Έξάλλου η επιλογή του ΣΕΓΑΣ να γίνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου για 6η συνεχή χρονιά στην Πάτρα, αποδεικνύει ότι το Παμπελοποννησιακό είναι το κορυφαίο και από τα πιο συντηρημένα στάδια της χώρας.
Εξοπλίζεται συνεχώς, ενώ ήδη εγκρίθηκε και η ενεργειακή αναβάθμισή του κάτι που το καθιστά υπολογίσιμη δύναμη σε ευρωπαικό επίπεδο !!!
Απολαύστε μερικές φωτο αλλά και το βιντεάκι από το στολίδι της Πάτρας όπως είναι σήμερα....''εγκατελειμμένο'' και....''μαραζωμένο''.....                                              

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΜΠΕΟ. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ .…''ΣΑΠΙΛΑ'' ΚΑΙ ΤΗΝ ''ΕΡΗΜΙΑ'' ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ...
• Όλη η αλήθεια για το Παμπελοποννησιακό Στάδιο σ΄ένα βίντεο μόλις 5 λεπτών !
Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Και υπάρχουν για να καταρρίπτουν ψεύδη, ύβρεις, συκοφαντίες.
Σαν αυτές του γνωστού Μπέου που αποκάλεσε το Παμπελοποννησιακό Στάδιο ως τη ''ντροπή της Πάτρας''.
Ότι σε αυτό ''δεν πατάει άνθρωπος'', όπως είπε, και καλούσε μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου ''να πάτε να δείτε αυτή τη σάπια εγκατάσταση'' που ο ίδιος την έκρινε ''τρεις φορές χειρότερη από το Πανθεσσαλικό''. ''Θαυμάστε'' τον τύπο πού θέλει να λέγεται δήμαρχος στο 3.31 λεπτό. ΒΟΛΙΩΤΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ.... Ρεπόρτερ


ΟΤΑΝ Ο ΒΟΛΟΣ ΚΑΤΑΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΕΝΑΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΠΕΟΣ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ !!! [ video ]

Αυτός ο...''κύριος'' στο βίντεο, ο Μπέος ντέ, που λέει ανέκδοτα για τις «πουτάνες γυναίκες» ανήμερα της Ημέρας της Γυναίκας,  δεν είναι κανένας σεξιστής. Όχι. Ισα-ίσα, πρόκειται για ευυπόληπτο πολίτη και μάλιστα για τον «πρώτο πολίτη» του Βόλου, καθότι....''δήμαρχος'' της πόλης.
Οι άλλοι από κάτω, που τον χειροκροτούν και χαχανίζουν, δεν είναι τίποτα χάχες που τον ψηφίζουν και που δεν έχουν καταλάβει τίποτα για τα χίλια πρόσωπα του εκφασισμού που πριν δαγκώσει τους ίδιους, πρώτα έρχεται για τους άλλους (και τις άλλες). Όχι. Ισα – ίσα, πρόκειται για πολίτες με υψηλό πολιτικό κριτήριο και με ακόμα υψηλότερη αίσθηση του χιούμορ.....
Απολαύστε: 

Δεν υπάρχουν σχόλια: