Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ : ΟΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ''ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ'' ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!! [ video ]

Ιδιαίτερα ανήσυχος
εμφανίστηκε ο καθηγητής Περιβαλλοντικής Μηχανικής, Δημοσθένης Σαρηγιάννης, για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στη βόρεια Ελλάδα. Συγκεκριμένα, ο καθηγητής σημείωσε πως σε κάποιες περιοχές η εμβολιαστική κάλυψη φτάνει μόλις το 40%,
ενώ τόνισε πως αυτή τη στιγμή έχει τριπλάσια κρούσματα ανά 100.000 κατοίκους σε σχέση με την Αττική, λέγοντας πως: «Αυτό δεν είναι φυσιολογικό». Σχετικά με την πορεία της πανδημίας κορωνοϊού, ανέφερε πως στα μέσα του Οκτωβρίου τα κρούσματα θα είναι πάνω από 4.000. Ο Δ. Σαρηγιάννης εκτίμησε πως στο τέλος του έτους το 44% των νέων κρουσμάτων θα είναι παιδιά: «Τώρα είμαστε στο 30% των κρουσμάτων. Αν δεν προχωρήσει ο εμβολιασμός, μπορεί 74.000 κρούσματα να είναι παιδιά μέχρι τέλος του χρόνου» σημείωσε. «Οι ανεμβολίαστοι ενήλικες να μην παίρνουν στον λαιμό τους τα παιδιά» τόνισε. 

Τις προάλλες, είδαμε στον Alpha τον «τσολιά του Πύργου» να αραδιάζει φληναφήματα επί πολλή ώρα ανενόχλητος.

Και μόνο στο τέλος, όταν ο τσολιάς καμαρώνοντας είπε «Μια ζωή Νέα Δημοκρατία ψηφίζουμε, όλη μου η οικογένεια. Ψηφίσαμε Μητσοτάκη για να φύγει ο Τσίπρας, που έκανε τας (sic) Πρέσπες», μόνο τότε έσπευσε έντρομος ο δημοσιογράφος να τον διακόψει λέγοντας «Μην μπλέκουμε τώρα τα πολιτικά», διότι βέβαια ο τσολιάς με την ομολογία του αυτή κατέρριψε τον μύθο που επί μέρες προσπαθούσαν να πλασάρουν πολλοί φιλοκυβερνητικοί σχολιαστές, δηλαδή να....χρεώσουν τους ''αντιεμβολιαστές'' στην Αριστερά.

Όσο για τον γονέα της Θεσσαλονίκης, που μοίραζε αριστερά-δεξιά πρόστιμα και δεν αναγνώριζε τη δικαστική εξουσία, τελικά προσήλθε κανονικότατα στο δικαστήριο και πλήρωσε ευπειθώς τα 300 ευρώ που του καταλογίστηκαν - κι αυτό δείχνει ποια είναι η ενδεδειγμένη αντιμετώπιση στον παραλογισμό των Αυτοχθόνων Ιθαγενών.

Γεωργιάδης: Οι κυριότεροι εκπρόσωποι των αντιεμβολιαστών είναι στην Αριστερά                  
«Στην Ελλάδα έχουμε ένα φαινόμενο πρωτοφανές. Οι κυριότεροι εκπρόσωποι των αντιεμβολιαστών είναι στην αριστερά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνης Γεωργιάδης.
«Και εδώ υπάρχει ένα άλλο χαρακτηριστικό. Το αντιεμβολιαστικό κίνημα που υπάρχει παντού, όπως στις ΗΠΑ και στη Γερμανία, πολιτικά ανήκει στον χώρο της άκρας δεξιάς. Στην Ελλάδα οι κυριότεροι εκπρόσωποι των αντιεμβολιαστών είναι στην αριστερά. Είναι ο ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε ο Α. Γεωργιάδης....

Δεν υπάρχουν σχόλια: