Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ SMS ΓΙΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ !!! [ video ]

Σε ανακοινώσεις σχετικά με την εξοικονόμηση ενέργειας στο Δημόσιο προχώρησε η κυβέρνηση ενόψει του δύσκολου χειμώνα που προμηνύει η απόφαση της Ρωσίας να διακόψει την παροχή φυσικού αερίου στην ΕΕ.

Περιορισμός του δημοσίου φωτισμού και οδηγίες για την εξοικονόμηση ενέργειας σε κτιριακές υποδομές είναι κάποια από τα μέτρα που θα ισχύσουν,  όμως όπως φαίνεται, η Νέα Δημοκρατία κρύβει κι άλλους άσους στο μανίκι της για την αντιμετώπιση της επερχόμενης κρίσης.

Έτσι, όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αποκλειστικά, η κυβέρνηση σκοπεύει να επαναφέρει το αγαπημένο της μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας, επιβάλλοντας περιορισμούς μόλις πέσει το σκοτάδι, ώστε να εξοικονομηθεί η ενέργεια που απαιτείται. Παράλληλα, θα επανέλθει και το επιτυχημένο και δοκιμασμένο σύστημα των SMS, με τον αριθμό ωστόσο να αλλάζει, ώστε να μην υπάρχει σύγχυση σε περίπτωση νέας κρίσης στην πανδημία.

Εμείς προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τους αρμόδιους, αλλά είχαν ήδη αποσυνδέσει τα τηλέφωνα για λόγους οικονομίας, ενώ διαψεύστηκε κατηγορηματικά το σενάριο, ότι όλοι οι υπολογιστές στις δημόσιες υπηρεσίες να αντικατασταθούν από γραφομηχανές και φάξ.

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.....  tokoulouri

Δεν υπάρχουν σχόλια: