Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ''BARBARA''. ΕΠΙ ΠΟΔΟΣ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ !!! [ video ]

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία ''Μπάρμπαρα'', που έχει αρχίσει να ντύνει στα λευκά τα βόρεια προάστια της Αττικής. Σε Πάρνηθα και Θρακομακεδόνες το χιόνι έχει ήδη καλύψει το δάσος, τους δρόμους και τα σπίτια, ενώ χιονόπτωση έχει ξεκινήσει και σε Ιπποκράτειο Πολιτεία, Αφίδνες, Μαλακάσα, Αυλώνα και Βίλια. Το χιόνι στο καταφύγιο Μπάφι ξεπερνά τους 20 πόντους.  Πυκνό χιόνι πέφτει σε Ροδόπολη, Διόνυσο, Δροσιά, Άγιο Στέφανο, Άνοιξη και Σταμάτα επιβεβαιώνοντας τις μετεωρολογικές προγνώσεις.

Διακοπές κυκλοφορίας

Στην περιφερειακή οδό Πεντέλης – Νέας Μάκρης, η αστυνομία διέκοψε την κυκλοφορία εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων. Κλειστές είναι οι επαρχιακές οδοί: Τατοϊου – Αγίου Μερκουρίου, στη Βαρυμπόμπη στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αγιο Μερκούριο, καθώς Μαλακάσας – Αγίου Μερκουρίου από το ύψος της διασταύρωσής της με την οδό Τυρταίου στις Αφίδνες στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Άγιο Μερκούριο. Η κυκλοφορία όλων των οχημάτων έχει διακοπεί και στην Παλιά Εθνική Οδό Ελευσίνας – Θηβών (και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από το πρατήριο καυσίμων έως τα όρια του νομού Αττικής με τον νομό Βοιωτίας. Παράλληλα πνέουν θυελλώδεις άνεμοι, ενώ η θερμοκρασία βρίσκεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Απαγορευτικό απόπλου από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο

Σε ισχύ είναι απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά της Ραφήνας και του Λαυρίου, λόγω ισχυρών ανέμων που πνέουν στα πελάγη και φθάνουν κατά τόπους τα 9 μποφόρ. Κλειστές είναι επίσης οι γραμμές Κυλλήνη - Ζάκυνθος, Ρίο - Αντίρριο και Αρκίτσα - Αιδηψός. Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν, πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές η τροποποιήσεις των δρομολογίων....

Δεν υπάρχουν σχόλια: