Κυριακή 28 Μαΐου 2023

''ΚΥΛΗΣΕ Ο ΤΕΝΤΖΕΡΗΣ ΚΑΙ....ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ''. ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ - ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ης ΙΟΥΝΙΟΥ !!! [ video ]

Συμπαράταξη με τον Κυριάκο Βελόπουλο και τον Ελληνική Λύση για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, ανακοίνωσε ο Νίκος Νικολόπουλος πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «264 υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος υπέγραψαν δήλωση συστράτευσης με τον Κυριάκο Βελόπουλο ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά του για συστράτευση. 

Αντίθετα η προσπάθεια των Π.Εμφιετζόγλου και Κ.Μπογδάνου για συνεργασία με την Ελληνική Λύση  με τοποθέτησή τους σε εκλόγιμη θέση, δεν τελεσφόρησαν. 

Ο βασικός λόγος είναι ότι αν η Ελληνική Λύση είναι στην επόμενη Βουλή, θα εκλέξει 9-11 βουλευτές με το νέο σύστημα και τρεις βουλευτές (Ν.Νικολόπουλος, Π.Εμφιατζόγλου και Κ.Μπογδάνος, θα καταλάμβαναν περίπου το ένα τρίτο των εδρών, βγάζοντας εκτός μάχης ισάριθμους νυν βουλευτές.....

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΣΕ ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ !!!

Σε αποκαλύψεις σύμφωνα με τις οποίες ο Βλαντιμίρ Πούτιν τού έχει δώσει την μυστική του συνταγή για ρώσικη σαλάτα, προχώρησε σήμερα ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος ο Ρώσος πρόεδρος του έδωσε την συνταγή, η οποία φυλάσσεται σε ειδική κρύπτη στο μαυσωλείο του Λένιν στη Μόσχα. «Μπορώ να σας αποκαλύψω ότι ο πρόεδρος Πούτιν, πολυχρονεμένος ομόθρησκος και μέγας προστάτης του ελληνικού Έθνους, μεγάλη η χάρη του, μου έχει εμπιστευτεί επιστολή του μοναχού Ζαμπόνωφ από τον 11ο αιώνα, στην οποία καταγράφεται η πρώτη και αυθεντική συνταγή για ρώσικη σαλάτα» είπε ο Κ. Βελόπουλος.
Μολονότι ο ίδιος δεν θέλησε να αποκαλύψει λεπτομέρειες για τη συνταγή, λέγοντας ότι ίσως την συμπεριλάβει στο επόμενο του βιβλίο «Σαλάτες και Αλοιφές της Ορθοδοξίας», εικάζεται ότι περιέχει κυβάκια κοτόπουλο αντί για ζαμπόν.
«Αν θελήσει ο Θεός και ο Ιβάν Σαββίδης και γίνω κάποτε πρωθυπουργός, η παντοδύναμη αυτή συνταγή θα δώσει τεράστια ώθηση στη βιομηχανία σάντουιτς της χώρας μας» κατέληξε.Υπενθυμίζεται πως η Ελληνική Λύση και ειδικά ο Κυριάκος Βελόπουλος είναι ένας άνθρωπος που πουλάει χειρόγραφα του Ιησού και μαντζούνια για την τριχόπτωση, την ώρα που ο ίδιος έχει φαλάκρα.

Μερικές από τις δυνατές στιγμές του Κυριάκου Βελόπουλου στην τηλεόραση και στις εκπομπές του.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος πουλούσε χειρόγραφες επιστολές ακόμα και του Ιησού....... ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: